lørdag den 22. september 2007

Flybillet Kiev

Hvordan kommer man til Kiev og hvad koster det? Det var de første spørgsmål vi stillede os selv, da vi samtalen tidligere idag faldt på Ukraine og Kiev. De spørgsmål bliver vi selvfølgelig nød til at få svar på, og derfor har vi undersøgt, hvem der flyver til Kiev og hvad flybilletten til Kiev koster.

Vi har undersøgt priserne de kommende 3 måneder, og vi fandt de billigste flybilletter til Kiev i slutningen af oktober. De helt præcise rejsedatoer til og fra Kiev bliver, udrejse d. 24. oktober og hjemrejse d. 31. oktober.

Som altid viser vi de udbydere der har de billigste flybilletter til Kiev. I vores lille undersøgelse af flybilletter til Kiev medtager vi udbyder, pris, flyselskab samt hvor der evt. mellemlandes.

Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Kiev. Vi håber I kan bruge vores informationer om flybilletter til Kiev.

Rejsefeber.dk
Pris: 1.792 kr.
Mellemlanding: Wien
Flyselskab: Austrian

Malev.hu
Pris: 2.026 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

Travelstart.dk
Pris: 2.044 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

GoLeif.dk
Pris: 2.100 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

Travellink.dk
Pris:
2.124 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

Vi har fået svar på vores to spørgsmål. Vi kommer til Kiev ved at flyve med Austrian over Wien eller med Malev over Budapest. Den billigste pris på flybilletten til Kiev får vi hos Rejsefeber.dk, hvor vi slipper med 1.792 kr. Den næstbilligste flybillet til Kiev finder vi hos Malev, hvor prisen er 2.026 kr. og der mellemlandes i Budapest.

Ved at booke flybilletten hos Rejsefeber.dk, opnår vi en besparelse på 234 kr. ift. at bestille flybilletten til Kiev hos Malev.

Afslutningsvis må vi indrømme, at vi er overraskede over det relativt lave prisniveau på flybilletter til Kiev. Vores forventning var at prisen havde været 500-1.000 kr. højere og at der havde været færre og mere eksotiske flyselskaber der flyver til Kiev.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar