fredag den 7. september 2007

Flybilletter Danmark: København - Århus

I dag er i vi kommet til den tredie danske flyrute i vores kåring af den billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Efter at have undersøgt de to første ruter, deler Rejsefeber og Cimber Air førstepladsen med 8 point tæt forfulgt af Travelstart.dk med 7 point, der er med andre ord lagt op til en tæt afslutning i kåringen af den billigte udbyder af flybilletter i Danmark.

Dagens undesøgelse af flybilletter til Danmark er på ruten København - Århus. De fem billigste udbydere på ruten København - Århus er:

GoLeif.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 632 kr
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 682 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 694 kr.
Flyselskab: SAS

De billigste udbydere af flybilletter på ruten København - Århus er GoLeif.dk og Travelstart.dk. Det skal dog nævnes at det er meget beskedne prisforskelle på ruten.

I vores kåring som den bedste udbyder af billige flybilletter skete der lidt forandringer i top 3. Travelstart ligger nu på førstepladsen med 13 point, før sidste runde i vores serie om billige flybilletter til Danmark. På andenpladsen ligger Cimber med 11 point mens trediepladsen besættes af Rejsefeber.

Efter den sidste test i morgen, vil vi officielt kåre Danmarks billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Vi er spændte på resultatet og glæder os til at kunne afsløre resultatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar