torsdag den 30. oktober 2008

Delta Airlines - Verdens Største Flyselskab

Delta Air Lines fuldførte i går opkøb­et af Northwest Airlines og bliver dermed verdens største flyselskab.

De to selskaber blev til ét kun få timer efter, at det amerikanske justitsministerium godkendte handlen.

Dermed overhaler Delta Air France-KLM og bliver det største flyselskab i verden målt i antallet af passagerer. Den amerikanske konkurrencestyrelse forventer, at fusionen mellem Delta og Northwest vil medføre en betydelig effektivisering, som vil komme kunderne til gode.

Det nye selskab beholder både Deltas navn, hovedkvarter i Atlanta og selskabets administrerende direktør, Richard Anderson. Han har tidligere også været direktør i Northwest Airlines.

Kilde: TV2.dk

onsdag den 29. oktober 2008

Sterling konkurs i dag

Lavprisselskabet Sterling erklærer sig i dag konkurs, oplyser selskabet. Dermed bliver lavprisselskabet det næste offer for den finansielle nedsmeltning på Island.

"I de seneste uger har Sterlings ledelse, bestyrelse og hovedaktionær kæmpet for at holde selskabet flydende. Desværre forgæves, og vi har derfor besluttet at indgive konkursbegæring senere i dag," hedder det i en erklæring, der blev lagt på hjemmesiden i nat.

Sterling kontrolleres af den islandske finansmand Palmi Haraldsson, der af flere omgange har skudt penge i selskabet, for at holde flyene på vingerne. Fra juli og frem til september, har han således brugt 444,5 mio. kr. på selskabet.

"Hovedaktionærens plan var at fortsætte støtten indtil starten af 2009. Den 29. september 2008, begyndte det islandske finanssystem at kollapse. I løbet af 3-4 uger var nedsmeltningen af hele det finansielle system en realitet, og vores hovedaktionær kunne ikke fortsætte sin økonomiske støtte," konstaterer Sterling-ledelsen nu.

Forsøgte salg

Da pengene fra Palmi Haraldsson var ved at slippe op, besluttede man at forsøge at sælge selskabet.

"Men den globale usikkerhed betød desværre, at vi ikke har kunnet finde en tilfredsstillende løsning, og vi har ikke set anden udvej end at begære Sterling Airlines A/S konkurs," hedder det.

Den islandske nedsmeltning krævede for få dage siden et andet offer, nemlig elektronikkæden Merlin, der dog fandt en ny køber, nemlig Expert-ejeren Elbodan.

Sterlings massive problemer har cirkuleret de seneste uger. Palmi Haraldsson har af flere omgange haft de afgørende ord og aktieposter i det konkursramte selskab.

Han købte Sterling i 2005 og overtog umiddelbart derefter A.P. Møller-Mærsks Maersk Air. De to selskaber blev slået sammen i forsøget på at skabe en af Europas største lavprisselskaber. Ideen har dog aldrig nået de luftlag, som islændingene havde håbet. Og nu er det altså helt slut.

Kilde: Børsen

tirsdag den 28. oktober 2008

Flybilletter til San Francisco i Marts

Vi fortsætter vores indlæg om flybilletter til Californien med at finde de billigste flybilletter til San Francisco. Flybilletterne til San Francisco er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse 14 dage senere. For at dække rejsende fra både Øst- og Vestdanmark, har vi fundet de billigste flybilletter til San Francisco fra både København og Billund.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Californien.

Flybilletter til San Francisco fra København
Supersaver.dk (Vi anbefaler!)
Pris: 4.569 kr.
Mellemlanding: 1 (Paris)
Rejsetid: 14:50 t./14:10 t.
Flyselskab: Air France

Vi har valgt kun at vise én flybillet til San Francisco fra København. Det skyldes at vi ikke mener der er nogle rimelige alternativer til Air France flybilletten til San Francisco. Der er nogle flybilletter til San Francisco der er ca. 200 kr. billigere, men rejsetiden med disse flybilletter til San Francisco bliver helt urimelige.

Flybilletten til San Francisco med Air France hos Supersaver.dk, er meget rimelig hvad angår pris og rejsetid. Derfor anbefaler vi at I bestiller flybilletten til San Francisco hos Supersaver.dk.

Flybilletter til San Francisco fra Billund
Travelstart.dk (Vi anbefaler og Billigst!!)
Pris: 5.165 kr.
Mellemlandinger: 1/2 (Amsterdam ud/Minneapolis og Amsterdam hjem)
Rejsetid: 16:00 t./17:25 t.
Flyselskab: KLM og Norhwest Airlines

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til San Francisco fra Billund. Rejsetiden er nogenlunde fornuftig og det bedste der kan lade sig gøre fra Billund. Flybilletten til San Francisco er en anelse dyrere end flybilletten til San Francisco fra København, men det er meget typisk på flybilletter til fjerne rejsemål.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletterne til San Francisco hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

fredag den 24. oktober 2008

Flybilletter til Sacramento, Californien

I vores seneste blogindlæg skrev vi at vi i de kommende dage undersøger priserne på flybilletter til 5 storbyer i Californien. Den første by vi har valgt at undersøge er Sacramento, hovedstaden i Californien.

De undersøgte flybilletter til Sacramento er med udrejse d. 7 marts og hjemrejse d. 21. marts, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Sacramento fra både København og Billund. Vi vælger de flybilletter til Sacramento, der er mest interessante vurderet på pris, rejsetid og komfort.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til Californien.

Flybilletter til Sacramento fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.746 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 18:43 t./17:40 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Seat24.dk
Pris: 6.719 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago ud og Seattle hjem)
Rejsetid: 15:51 t./13:38 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Vi er positivt overraskede over hvor gode flybilletter vi har kunnet finde til Sacramento. Sacramento er en relativt lille destination og vi havde regnet med at flyrejsen ville blive lidt omstændig og dyr - det er ikke tilfældet.

Den billigste flybillet til Sacramento kan købes hos GoLeif.dk og der flyves med Delta Airlines over Atlanta. Rejstiden med Delta Airlines er fornuftig, bedre end forventet, som nævnt i mange tidligere indlæg, er komforten hos Delta ikke i top. Prisen er dog så lav at man ikke kan tillade sig at se bort fra flybilletten til Sacramento med Delta.

Flybilletten med den korteste rejsetid til Sacramento, købes hos Seat24.dk, hvor der flyves med SAS og United Airlines. Rejsetiden med SAS og United Airlines er samlet set 7 timer kortere end med Delta, og komforten er markant højere på rejsen over Atlanten, hvor der er himmelvid forskel på SAS og Delta Airlines.

Der er ingen tvivl om at vi foretrækker flybilletten til Sacramento med SAS og United, men vi synes at en merpris på 2.000 kr. er lige i overkanten. Derfor anbefaler vi jer at købe flybillettten til Sacramento med Delta Airlines hos GoLeif.dk. Betyder prisen ikke noget for jer skal flybilletten til Sacramento købes hos Seat24.dk.

Flybilletter til Sacramento fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 7.098 kr.
Mellemlandinger: 2 (København og Chicago ud og Seattle og København hjem)
Rejsetid: 18:36 t./22:33 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Flybilletten til Sacramento med SAS og Lufthansa er den flybillet med kortest rejsetid. Dog er så lang ventetid i København på både ud- og hjemrejse, at det næsten bedre kan betale sig at tage toget til og fra København og bestille flybilletten til Sacramento fra København.

GoLeif.dk tilbyder en flybillet til Sacramento til 5.230 kr, men her tager udrejsen 40+ timer og indebærer en overnatning i Amsterdam. Hvis I er friske på at tilbringe en nat i Amsterdam på udrejsen, er det naturligvis en udemærket løsning, men skal I bare hurtigt frem, er det en elendig løsning.

Vi synes ikke at der er nogle fantastiske flybilletter til Sacramento fra Billund, men skal vi vælge bliver det ovenstående flybillet til Sacramento med SAS hos Supersaver.dk.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletterne til Sacramento hos GoLeif.dk, Seat24.dk, og Supersaver.dk.

tirsdag den 21. oktober 2008

Flybilletter til Californien

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til 4 storbyer i Florida, fortsætter vi til vestkysten, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Californien. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til følgende storbyer i Californien:
Flybilletterne til de Californiske storbyer er alle med udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 21. marts. Alle flybilletterne til Californien bliver ydermere undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til Miami.

Flybilletter til Jacksonville i Januar

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Florida, men undersøgelsen af flybilletterne til Jacksonville bliver dog den sidste i denne omgang. Flybilletterne til Jacksonville er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar, og priserne på flybilletterne til Jacksonville er fundet med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores tidligere undersøgelser af priserne på flybilletter til disse storbyer i Florida:

Flybilletter til Miami
Flybilletter til Orlando
Flybilletter til Tampa

Flybilletter til Jacksonville fra København
GoLeif.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 4,241 kr.
Mellemlanding: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 13:21 t./12:40 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Flybilletten til Jacksonville med Delta Airlines hos GoLeif.dk, er den klart billigste flybillet til Jacksonville. Da rejsetiden på både ud- og hjemrejsen er rigtig fornuftig, må vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Jacksonville med Delta Airlines hos GoLeif.dk, på trods af at vi ikke er store fans af Delta Airlines. Sammenhængen mellem pris og rejsetid på flybilletten til Jacksonville med Delta Airlines, er simpelthen så god, at vi mener man kan leve med den middelmådige komfort.

Flybilletter til Jacksonville fra Billund
Travellink.dk (Billigst!)
Pris: 4.670 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt og Chicago)
Rejsetid: 27:50 t./17:30 t. (udrejse 1 overnatning i Frankfurt)
Flyselskab: Lufthansa

Supersaver.dk (Vi Anbefaler!)
Pris: 6.197 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit ud & Atlanta og København hjem)
Rejsetid: 21:09 t./16:25 t.
Flyselskaber: KLM, Nortwest Airlines, Delta Airlines og Cimber Air)

Prisforskellen på de to viste flybilletter til Jacksonville er ca. 1.500 kr. Da begge flybilletter til Jacksonville indebærer 2 mellemlandinger, skulle man tro at vi ville anbefale den billigste flybillet til Jacksonville med Lufthansa hos Travellink.dk.

Det er dog ikke tilfældet. Flybilletten til Jacksonville med Lufthansa kommer nemlig til at indebære en overnatning i Frankfurt på udrejsen, hvilket gør rejsetiden umennskelig.

Flybilletten til Jacksonville hos Supersaver.dk, er langt fra fantastisk, men stadigvæk den flybillet til Jacksonville der tilbyder den mest fornuftige sammenhæng mellem pris og rejsetid.

Vi synes prisen på flybilletten til Jacksonville med Lufthansa er fornuftig, men rejsetiden er helt uacceptabel. Prisen på flybilletten til Jacksonville hos Supersaver.dk, er egentlig for høj, men desværre er den det bedste vi kan præstere.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til Florida.

Bestil flybilletterne til Jacksonville hos GoLeif.dk og Supersaver.dk.

søndag den 19. oktober 2008

Flybilletter til Tampa i Januar

Vi fortsætter vores indlæg om flybilletter til Florida i januar. Her på en går og lidt trist søndag eftermiddag, har vi fundet de billigste flybilletter til Tampa på Floridas vestkyst. Flybilletterne til Tampa er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar. Vi har fundet de billigste flybilletter til Tampa med afrejse fra både København og Billund, så skulle både øerne og fastlandet være dækket.

Læs vores indlæg om flybilletter til Miami og flybilletter til Orlando på samme rejsedatoer.

Flybilletter til Tampa fra København
Travelstart.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 4.432 kr.
Mellemlanding: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 17:06 t./14:45 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Flybilletten til Tampa med Delta Airlines hos Travelstart.dk, er den klart billigste flybillet til Tampa. Der er flybilletter til Tampa hvor rejsetiden er noget kortere, men prisen på de flybilletter er markant højere. Prisforskellen er så stor at vi ikke mener den står mål med den reducerede rejsetid.

Vi er ikke store tilhængere af Delta Airlines, men besparelsen er i dette tilfælde for stor, og derfor anbefaler vi jer at købe flybilletten til Tampa med Delta Airlines hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Tampa fra Billund
Travelstart.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 5.379
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt og Chicago ud, New York og Paris hjem)
Rejsetid: 17:15 t./17:33 t.
Flyselskab: SAS, Lufthansa, American Airlines, Delta Airlines og Sun Air of Scandinavia

Flybilletten til Tampa fra Billund skal købes hos Travelstart.dk. Godt nok er rejsetiden lidt lang og der er 2 mellemlandinger hver vej, men der kan ikke flyves meget hurtigere eller lettere til Tampa.

Flybilletten til Tampa fra Billund er ca. 1.000 kr. dyrere end flybilletten til Tampa fra København. Det skyldes at hverken Billund eller Tampa er de store lufthavne, hvilket betyder færre forbindelser og dermed mere omstændige og dyre flybilletter.

Læs vores feriefortælling fra Florida.

Bestil flybilletterne til Tampa hos Travelstart.dk.

fredag den 17. oktober 2008

Rejs 08 i Øksnehallen i Weekenden

I weekenden afholdes "Rejs 08 - Rejsemessen for Kvalitetsrejser". Rejs 08 løber af staben i Øksnehallen og der er åbent lørdag kl. 10:00 - 18:00 og søndag kl. 10:00 - 17:00. Hvis I ikke har hørt eller set noget om Rejs 08, er I ikke de eneste, jf. dette blogindlæg om Rejs 08.


Nu hvor vi ved der er rejsemesse i Øksnehallen i weekenden med mange interessante udstillere, har vi helt sikkert tænkt os at besøge Rejs 08.


Vi ses i Øksnehallen!

Flybilletter til Orlando i Januar

Som en lille note før selve bloggens emne, et link til et blogindlæg om Rejs 08 og rejsebureauernes synlighed i søgemaskinerne.

I forlængelse af vores undersøgelse af flybilletter til Miami, fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til Florida. Her til morgen undersøger vi priserne på flybilletter til Orlando, og i de kommende dage undersøger vi priserne på flybilletter til flere destinationer i Florida.

Flybilletterne til Orlando er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar. For at afdække både Øst- og Vestdanmark, undersøger vi priserne på flybilletter til Orlando med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Orlando.

Flybilletter til Orlando fra København
Travelstart.dk (Billigst!)
Pris: 4.986 kr.
Mellemlanding: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 13:17 t./11:40 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk (Vi Anbefaler!)
Pris: 5.529 kr.
Mellemlanding: 1 (Washington Dulles)
Rejsetid: 12:53 t./13:34 t.
Flyselskab: SAS

Vi har valgt at vise to flybilletter til Orlando fra København. Flybilletterne minder meget om hinanden hvad rejsetid og antal mellemlandinger angår. Flybilletten til Orlando med Delta går over Atlanta, rejsetiden er meget fornuftig og det samme er prisen. Flybilletten til Orlande med SAS går over Washington, rejsetiden er fornuftig og flybilletten er ca. 500 kr. dyrere end flybilletten til Orlando med Delta.

Godt nok er flybilletten til Orlando 500 kr. dyrere med SAS, men vi vil alligevel anbefale jer at bestille flybilletten til Orlando med SAS frem for Delta. Det skyldes den kvalitetsforskel der er på flyene. Delta Airlines fly er gamle, og noget slidte, og du har sandsynligvis ikke din egen personlige skærm til at se film på. Langdistance flyvningerne med SAS foregår med moderne fly, hvor du har bedre komfort, egen skærm mv. Det mener vi helt sikkert er pengene værd på en krydsning af Atlanterhavet.

Vores anbefaling er derfor at I bestiller flybilletten til Orlando med SAS hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Orlando fra Billund
Supersaver.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 5.328 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 15:52 t./14:40 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Fra Billund er flybilletten til Orlando med KLM og Northwest Airlines den klart bedste løsning. Flybilletten til Orlando indebærer godt nok 2 mellemlandinger og det gør rejsetiden lidt længere end vi så fra København. Rejsetiden på 15-16 timer er dog stadigvæk til at overkomme, om ikke andet venter The Sunshine State når i kommer frem til Orlando.

Prisen på flybilletten til Orlando fra Billund finder vi meget rimelig, og den ligger på niveau med priserne på flybilletterne til Orlando fra København. KLM er et ganske udemærket flyselskab, hvor komforten er i orden.

Vi anbefaler derfor at I bestiller flybilletten til Orlando fra Bilunnd med KLM hos Supersaver.dk.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Miami i januar.

torsdag den 16. oktober 2008

Billige Flybilletter til Miami i Januar

Vi har holdt efterårsferie og har derfor ikke blogget den seneste uge. Nu er vi tilbage og allerede godt trætte af det danske efterårsvejr. Derfor ligger vi benhårdt ud med at finde nogle billige flybilletter til Miami i januar.

Flybilletterne til Miami er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar. Så har vi 14 dage til at få lidt kulør og smide vinterdepressionen. Flybilletterne til Miami er fundet med afrejse fra København, da der var her vi faldt over de billige flybilletter til Miami.

Vi var selv i Florida sidste år og har skevet en masse anbefalinger i vores Florida rejsebeskrivelse.

Billige flybilletter til Miami fra København
Travelstart.dk
Pris: 3.875 kr.
Mellemlandinger: 1 (Paris)
Rejsetid: 13:35 t./11:55 t.
Flyselskab: Air France

Flybilletten til Miami med Air France er både billig og har en god kort rejsetid. Der er ikke rigtig nogle alternativer til Air France, hverken mht. pris eller rejsetid, og vi vil helt sikkert anbefale jer at købe den billige flybillet til Miami med Air France hos Travelstart.dk.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter til Miami.

Bestil de billigste flybilletter til Miami med Air France hos Travelstart.dk.

mandag den 6. oktober 2008

Pakkerejser til Phuket i Februar

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok og Phuket i går, var vi overbeviste om at vi kunne finde nogle færdige pakkerejser til Phuket der gjorde flybilletten noget billigere. Det er der dog intet der tyder på. Vi har undersøgt priserne på pakkerejser hos forskellige charterselskaber, og har ikke kunnet finde pakkerejser til en god pris.

Den billigste 2 personers pakkerejse vi kunne finde til Phuket med afrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21 februar kostede 33.201 kr. hos Rejsefeber.dk. Tager vi udgangspunkt i vores anbefalede flybillet til Phuket som koster 10.325 kr., har vi 33.201 - (2x10.325 kr) = 12.551 kr. tilbage på hotelbudgettet. Altså kan vi bruge 896 kr./overnatning, hvilket på Phuket skulle være rigeligt til at finde et godt hotel.

Best Western Phuket Ocean Resort
Det første Hotel vi vælger i Phuket er Best Western Phuket Ocean Resort. Det er et 3 stjernet hotel centralt belligende i Karon Beach. Best Western Phuket Ocean Resort er det hotel
Rejsefeber tilbyder i deres pakkerejse til Phuket. Hos Hotels.com koster 14 overnatninger på Best Western Phuket Ocean Resort 6.706 kr. inkl. skat og afgifter.

Den samlede besparelse ved at bestille flybilletten til Phuket hos Supersaver.dk og hotellet på Hotels.com bliver altså 5.845 kr. Vi synes bestemt at det er en fin besparelse på pakkerejsen til Phuket, og for besparelsen dækker næsten 14 dages leveomkostninger for 2 personer på Phuket.

Sunwing Resort & Spa
Vi har valgt Sunwing Resort & Spa fordi det koster 885 kr./overnatning. Det beløb vi havde til rådighed til hotelovernatning, hvis vores rejsebudget skulle passe med de 33.201 kr. som var prisen på den billigste pakkerejse til Phuket hos Rejsefeber.dk. Ved at booke flybilletten hos Supersaver.dk og bestille overnatninger på Sunwing Resort & Spa hos Hotels.com, får vi 1-stjerne mere på hotellet.

Sunwing Resort & Spa ligger i Bangtao Beach og er et familievenligt hotel. Sunwin Resort & Spa har 4 stjerner og har fået 8/10 i gennemsnitlig gæstevurdering. Der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hotellet er godt til dem der var vil være lidt i fred på familieferien.

Ved at bestille Sunwing Resort & Spa hos Hotels.com, har vi stort set brugt det budget vi havde afsat til rejsen. Vi har fået 1 stjerne mere og lidt mere luksuriøse forhold end ved bestilling af en pakkerejse til Phuket hos Rejsefeber.dk.

Vi lidt overraskede over at vi ikke var i stand til at finde en færdig pakkerejse til Phuket, der tilbyder bedre value for money. Forventningen var at de dyre flybilletter til Phuket, ville gøre det fordelagtigt at bestille en pakkerejse til Phuket. Det lader ikke til at være tilfældet da der er næsten 6.000 kr. at spare ved at købe flybillet og hotel selv. Når det er sagt, er der givetvis rejsearrangører vi ikke har fået undersøgt. Uanset håber vi at I får en skøn ferie til Phuket, det er i hvert fald et vidunderligt sted på denne jord.

Bestil flybilletten til Phuket hos Supersaver.dk og ét af Phuket hotellerne på Hotels.com.

Læs mere om flybilletter til Thailand.

søndag den 5. oktober 2008

Flybilletter til Phuket i Februar

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok, gør vi det samme for flybilletter til Phuket. Flybilletterne til Phuket bliver undsøgt med afrejse fra både København og Billund. Priserne på flybilletterne til Phuket er undersøgt med afrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21. februar.

Vi viser de flybilletter til Phuket, målt på pris, rejsetid og komfort, hvorefter vi kommenterer og anbefaler de bedste flybilletter til Phuket.

Flybilletter til Phuket fra København
FlyPrice.dk (billigste flybillet til Phuket)
Pris: 10.206 kr.
Mellemlanding: 2 (Helsinki og Bangkok)
Rejsetid: 19:15 t./20:55 t.
Flyselskab: Finnair

Supersaver.dk (vi anbefaler!)
Pris: 10.325 kr.
Mellemlandinger: 2/1 (Stockholm og Bangkok ud og Bangkok hjem)
Rejsetid: 15:25 t./18:05 t.
Flyselskaber: SAS og Thai Airways

Flybilletter til Phuket fra Billund
Supersaver.dk (vi anbefaler!)
Pris: 9.827 kr.
Mellemlanding: 2 (Amsterdam og Bangkok)
Rejsetid: 26:25 t./22:20 t.
Flyselskab: KLM og Silkair

Flybilletten til Phuket med KLM er den billigste flybillet til Phuket fra Billund. Rejsetiden er desværre meget lang fra Billund til Phuket, men den viste flybillet er tæt på at have den korteste rejsetid til Phuket. Flybilletten til Phuket fra Billund er rimelig i pris sammenlignet med flybilletten til Phuket fra København, men vi synes stadigvæk at flybilletterne er dyre.

Derfor har vi besluttet os for at lave et indlæg om pakkerrejser til Phuket efter dette indlæg.

Bestil flybilletterne til Phuket hos Supersaver.dk og FlyPrice.dk.

Er det den lang rejsetid værd? Det vil vi mene!


Flybilletter til Bangkok i Februar

I vores længsel efter sol, sommer og drømmestrande, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Thailand i Februar. I dette indlæg undersøger vi priserne på flybilletter til Bangkok med afrejse fra både København og Billund. De undersøgte flybilletter til Bangkok er med afrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21. februar, altså er der lagt op til 14 dages skøn ferie under sommersolen.

Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Bangkok, kommer vi med vores kommentarer og anbefalinger til bestilling af flybilletter til Bangkok.

Læs mere om flybilletter til Thailand.

Flybilletter til Bangkok fra København
GoLeif.dk (den billigste flybillet til Bangkok)
Pris: 6.965 kr.
Mellemlandinger: 1 (overnatning i Istanbul lufthavn)
Rejsetid: 26:15 t./27:05 t.
Flyselskab: Turkish Airlines

Supersaver.dk (Vi anbefaler!!)
Pris: 7.979 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 17:55 t./20:20 t.
Flyselskab: British Airways

SAS.dk (den hurtigste flybillet til Bangkok)
Pris: 10.691 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 11:22 t./12:00 t.
Flyselskab: SAS

Vi har valgt at vise 3 forskellige flybilletter til Bangkok fra København. Den 1. flybillet til Bangkok med Turkish Airlines er den billigste flybillet til Bangkok. Flybilletten med Turkish Airlines indebærer dog ikke kun én mellemlanding i Istanbul, men også en overnatning i lufthavnen begge veje. Udover at det ikke er komfortabelt gør det også rejsetiden meget lang.

Den 2. flybillet til Bangkok med British Airways er den flybillet vi anbefaler. Det er vores vurdering at denne flybillet til Bangkok giver mest value for money. Flybilletten med British Airways er 1.000 kr. dyrere end flybilletten med Turkish Airlines og godt 3.000 kr. billigere end flybilletten til Bangkok med SAS. Rejsetiden med British Airways er markant kortere end med Turkish Airlines og noget længere end den direkte flybillet til Bangkok med SAS.

Den 3. flybillet til Bangkok med SAS er til dem der vil hurtigt frem hvor økonomien ikke spiller den store rolle. Vi vil naturligvis helst flyve direkte til Bangkok men vi synes at små 11.000 kr. er dyrt for flybilletten til Bangkok.

Flybilletter til Bangkok fra Billund
Travellink.dk (Vi anbefaler!)
Pris: 9.214 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 14:20 t./16:35 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den viste flybillet til Bankok er efter vores overbevisning den bedste flybillet fra Billund. Flybilletten til Bangkok med Lufthansa indebærer én mellemlanding i Frankfurt både på ud- og hjemrejsen. Vi synes prisen er lidt høj, men flybilletten til Bangkok med Lufthansa er både billigst og bedst.

Synes I som at priserne på flybilletterne til Bangkok er i den dyre ende, finder I et stort udvalg af pakkerejser til Bangkok på StarTour.dk. Her kan I skræddersy rejsen til Bangkok og evt. kombinere rejsen med andre destinationer i Thailand.

Læs mere om flybilletter til Thailand.

Bestil ovenstående flybilletter til Bangkok hos GoLeif.dk, Supersaver.dk, SAS.dk el. Travellink.dk.

Flybilletter til Thailand i Februar

På en søndag hvor efteråret virkelig har gjort sit indtog i Danmark, har vi brug for at drømme os langt væk til sol, sommer og drømmestrande. Derfor undersøger vi priserne på flybilletter til Thailand hvor vejret er vidunderligt og strandene skønne.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bangkok og Phuket med afrejse fra både København og Billund. Flybilletterne til Thailand er med afrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21. februar.

Læs vores indlæg om flybilletter til Bangkok med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores indlæg om flybilletter til Phuket med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores indlæg om pakkerejser til Phuket.




Åhhh Thailand, lad os komme på besøg nu!!!

fredag den 3. oktober 2008

Flybilletter til Leeds Bradford

Vores indlæg om flybilletter til storbyer i Storbritannien fortsætter med dette indlæg om flybilletter til Leeds Bradford. Leeds ligger, som Liverpool, tæt på Manchester, hvorfor flybilletter til Manchester kan være et alternativ til flybilletterne til Leeds Bradford lufthavnen.

Flybilletterne til Leeds Bradford er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. De bedste og billigste flybilletter til Leeds Bradford er fundet med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til storbyer i Storbritannien.

Flybilletter til Leeds Bradford fra København
Travelstart.dk
Pris: 3.092 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 6:35 t./6:10 t.
Flyselskab: British Midland

Flybilletterne til Leeds Bradford fra København synes vi er lidt for dyre. Ovenstående flybillet til Leeds Bradford er den billigste flybillet og er ydermere flybilletten med den korteste rejsetid. Rejsetiden på ca. 6 timer hver vej synes vi dog er noget lang, og nærliggende Manchester er måske et bedre alternativ.

Flybilletter til Leeds Bradford fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 3.692 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 4:15 t./4:30 t.
Flyselskab: KLM

Flybilletterne til Leeds Bradford fra Billund er meget dyre, 3.692 kr. er simpelthen for dyrt. I stedet for at foreslå ovenstående flybillet til Leeds Bradford vil vi anbefale jer at bestille en flybillet til Manchester og køre derfra til Leeds eller Bradford.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til storbyer i Storbritannien.

Bestil flybilletterne til Leeds Bradford hos Travelstart.dk.

torsdag den 2. oktober 2008

Flybilletter til Liverpool

Denne morgens indlæg har til formål at finde de billigste flybilletter til Liverpool. De undersøgte flybilletter til Liverpool, fra både København og Billund, er med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts.

Vores anbefalinger af flybilletterne til Liverpool er vurderet ud fra pris og rejsetid. På længere flyvninger vi flyselskabet også spille en væsentlig rolle i vores vurdering, men på flyvninger på ca. 2 timer spiller det ikke nogen rolle.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Storbritannien.

Flybilletter til Liverpool (Manchester Intl.) fra København
SAS.dk
Pris: 2.246 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 2:05 t./1:55 t.
Flyselskab: SAS

SAS flyver ikke direkte til Liverpool fra København men til Manchester Intl. der ligger ca. 50 km. fra Liverpool. I kan læse meget mere om transport til og Mancherster Intl. på deres hjemmeside. Der er stort set ingen flyselskaber der flyver til Liverpool, så Manchester der det bedste valg.

Selve flybilletten til Manchester er god mht. rejsetid men prisen synes vi er lidt høj. Især da der kommer ekstra udgifter til transport til og fra Liverpool.

Flybilletter til Liverpool (Manchester Intl.) fra Billund
Rejsefeber.dk

Pris: 2.089 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 5:5o t./8:40 t.
Flyselskab: SAS og Lufthansa

Der er desværre heller ingen rimelige flybilletter til Liverpool fra Billund. Derfor har vi valgt at vise en flybillet til den nærliggende Manchester Intl. lufthavn. Flybilletten til Manchester med SAS/Lufthansa indebærer en mellemlanding på vejen, hvilket gør rejsetiden noget længere end fra København.

Fra Manchester til Liverpool er der ca. 50 km. og på Manchester airports hjemmeside kan I læse meget mere om mulighederne for transport til og fra Manchester.

Bestil flybilletterne til Liverpool (altså Manchester) på SAS.dk og Rejsefeber.dk.

onsdag den 1. oktober 2008

Flybilletter til Glasgow i marts

I vores række af blogindlæg om flybilletter til Storbritannien, undersøger vi i dag hvor I kan købe de billigste flybilletter til Glasgow. Flybilletterne til Glasgow er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at dække både Vest og Østdanmark, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Glasgow med afrejse fra både Billund og København.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til de 7 største byer i Storbritannien.

Flybilletter til Glasgow fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 2.925 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 4:05 t./5:35 t.
Flyselskab: KLM

Der er desværre ingen direkte fly til Glasgow fra Billund. Derfor er ovenstående flybillet til Glasgow med KLM bedste alternativ. Flybilletten indebærer en mellemlanding i Amsterdam, hvilket selvfølgelig forlænger den samlede rejsetid. Vi synes dog ikke at en rejsetid på 4-5½ timer er helt urimelig. Derimod synes vi at flybilletten til Glasgow er meget dyr, 3.000 kr. er simpelthen for meget, desværre er flybilletten med KLM også den billigste.

Flybilletter til Glasgow fra København
GoLeif.dk
Pris: 2.432 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 6:40 t.
Flyselskab: British Airways

Fra København er der heller ikke nogle direkte flybilletter til Glasgow på de valgte rejsedatoer. Derfor er ovenstående flybillet til Glasgow den bedste løsning både med hensyn til pris og rejselængde på disse datoer.

Vi vil dog anbefale jer at rejse d. 20.-27. marts, hvor I kan købe en direkte flybillet til Glasgow med British Midland hos Travelstart.dk for 2.208 kr. Den direkte flybillet til og fra Glasgow betyder at rejsetiden bliver reduceret til 2 timer hver vej, da flybilletten samtidig er 200 kr. billigere, er valget oplagt.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til de 7 største byer i Storbritannien.

Bestil flybilletterne til Glasgow hos GoLeif.dk og Travelstart.dk.