tirsdag den 28. oktober 2008

Flybilletter til San Francisco i Marts

Vi fortsætter vores indlæg om flybilletter til Californien med at finde de billigste flybilletter til San Francisco. Flybilletterne til San Francisco er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse 14 dage senere. For at dække rejsende fra både Øst- og Vestdanmark, har vi fundet de billigste flybilletter til San Francisco fra både København og Billund.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Californien.

Flybilletter til San Francisco fra København
Supersaver.dk (Vi anbefaler!)
Pris: 4.569 kr.
Mellemlanding: 1 (Paris)
Rejsetid: 14:50 t./14:10 t.
Flyselskab: Air France

Vi har valgt kun at vise én flybillet til San Francisco fra København. Det skyldes at vi ikke mener der er nogle rimelige alternativer til Air France flybilletten til San Francisco. Der er nogle flybilletter til San Francisco der er ca. 200 kr. billigere, men rejsetiden med disse flybilletter til San Francisco bliver helt urimelige.

Flybilletten til San Francisco med Air France hos Supersaver.dk, er meget rimelig hvad angår pris og rejsetid. Derfor anbefaler vi at I bestiller flybilletten til San Francisco hos Supersaver.dk.

Flybilletter til San Francisco fra Billund
Travelstart.dk (Vi anbefaler og Billigst!!)
Pris: 5.165 kr.
Mellemlandinger: 1/2 (Amsterdam ud/Minneapolis og Amsterdam hjem)
Rejsetid: 16:00 t./17:25 t.
Flyselskab: KLM og Norhwest Airlines

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til San Francisco fra Billund. Rejsetiden er nogenlunde fornuftig og det bedste der kan lade sig gøre fra Billund. Flybilletten til San Francisco er en anelse dyrere end flybilletten til San Francisco fra København, men det er meget typisk på flybilletter til fjerne rejsemål.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletterne til San Francisco hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar