fredag den 24. oktober 2008

Flybilletter til Sacramento, Californien

I vores seneste blogindlæg skrev vi at vi i de kommende dage undersøger priserne på flybilletter til 5 storbyer i Californien. Den første by vi har valgt at undersøge er Sacramento, hovedstaden i Californien.

De undersøgte flybilletter til Sacramento er med udrejse d. 7 marts og hjemrejse d. 21. marts, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Sacramento fra både København og Billund. Vi vælger de flybilletter til Sacramento, der er mest interessante vurderet på pris, rejsetid og komfort.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til Californien.

Flybilletter til Sacramento fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.746 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 18:43 t./17:40 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Seat24.dk
Pris: 6.719 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago ud og Seattle hjem)
Rejsetid: 15:51 t./13:38 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Vi er positivt overraskede over hvor gode flybilletter vi har kunnet finde til Sacramento. Sacramento er en relativt lille destination og vi havde regnet med at flyrejsen ville blive lidt omstændig og dyr - det er ikke tilfældet.

Den billigste flybillet til Sacramento kan købes hos GoLeif.dk og der flyves med Delta Airlines over Atlanta. Rejstiden med Delta Airlines er fornuftig, bedre end forventet, som nævnt i mange tidligere indlæg, er komforten hos Delta ikke i top. Prisen er dog så lav at man ikke kan tillade sig at se bort fra flybilletten til Sacramento med Delta.

Flybilletten med den korteste rejsetid til Sacramento, købes hos Seat24.dk, hvor der flyves med SAS og United Airlines. Rejsetiden med SAS og United Airlines er samlet set 7 timer kortere end med Delta, og komforten er markant højere på rejsen over Atlanten, hvor der er himmelvid forskel på SAS og Delta Airlines.

Der er ingen tvivl om at vi foretrækker flybilletten til Sacramento med SAS og United, men vi synes at en merpris på 2.000 kr. er lige i overkanten. Derfor anbefaler vi jer at købe flybillettten til Sacramento med Delta Airlines hos GoLeif.dk. Betyder prisen ikke noget for jer skal flybilletten til Sacramento købes hos Seat24.dk.

Flybilletter til Sacramento fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 7.098 kr.
Mellemlandinger: 2 (København og Chicago ud og Seattle og København hjem)
Rejsetid: 18:36 t./22:33 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Flybilletten til Sacramento med SAS og Lufthansa er den flybillet med kortest rejsetid. Dog er så lang ventetid i København på både ud- og hjemrejse, at det næsten bedre kan betale sig at tage toget til og fra København og bestille flybilletten til Sacramento fra København.

GoLeif.dk tilbyder en flybillet til Sacramento til 5.230 kr, men her tager udrejsen 40+ timer og indebærer en overnatning i Amsterdam. Hvis I er friske på at tilbringe en nat i Amsterdam på udrejsen, er det naturligvis en udemærket løsning, men skal I bare hurtigt frem, er det en elendig løsning.

Vi synes ikke at der er nogle fantastiske flybilletter til Sacramento fra Billund, men skal vi vælge bliver det ovenstående flybillet til Sacramento med SAS hos Supersaver.dk.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletterne til Sacramento hos GoLeif.dk, Seat24.dk, og Supersaver.dk.

1 kommentar:

  1. Det er da et total fedt site det her! Super smart med undersøgelser på flybilletter og en masse links og banners fra fede rejseudbydere - ja tak siger vi hos Farsen Tours! ;)

    SvarSlet