fredag den 17. oktober 2008

Flybilletter til Orlando i Januar

Som en lille note før selve bloggens emne, et link til et blogindlæg om Rejs 08 og rejsebureauernes synlighed i søgemaskinerne.

I forlængelse af vores undersøgelse af flybilletter til Miami, fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til Florida. Her til morgen undersøger vi priserne på flybilletter til Orlando, og i de kommende dage undersøger vi priserne på flybilletter til flere destinationer i Florida.

Flybilletterne til Orlando er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar. For at afdække både Øst- og Vestdanmark, undersøger vi priserne på flybilletter til Orlando med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Orlando.

Flybilletter til Orlando fra København
Travelstart.dk (Billigst!)
Pris: 4.986 kr.
Mellemlanding: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 13:17 t./11:40 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk (Vi Anbefaler!)
Pris: 5.529 kr.
Mellemlanding: 1 (Washington Dulles)
Rejsetid: 12:53 t./13:34 t.
Flyselskab: SAS

Vi har valgt at vise to flybilletter til Orlando fra København. Flybilletterne minder meget om hinanden hvad rejsetid og antal mellemlandinger angår. Flybilletten til Orlando med Delta går over Atlanta, rejsetiden er meget fornuftig og det samme er prisen. Flybilletten til Orlande med SAS går over Washington, rejsetiden er fornuftig og flybilletten er ca. 500 kr. dyrere end flybilletten til Orlando med Delta.

Godt nok er flybilletten til Orlando 500 kr. dyrere med SAS, men vi vil alligevel anbefale jer at bestille flybilletten til Orlando med SAS frem for Delta. Det skyldes den kvalitetsforskel der er på flyene. Delta Airlines fly er gamle, og noget slidte, og du har sandsynligvis ikke din egen personlige skærm til at se film på. Langdistance flyvningerne med SAS foregår med moderne fly, hvor du har bedre komfort, egen skærm mv. Det mener vi helt sikkert er pengene værd på en krydsning af Atlanterhavet.

Vores anbefaling er derfor at I bestiller flybilletten til Orlando med SAS hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Orlando fra Billund
Supersaver.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 5.328 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 15:52 t./14:40 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Fra Billund er flybilletten til Orlando med KLM og Northwest Airlines den klart bedste løsning. Flybilletten til Orlando indebærer godt nok 2 mellemlandinger og det gør rejsetiden lidt længere end vi så fra København. Rejsetiden på 15-16 timer er dog stadigvæk til at overkomme, om ikke andet venter The Sunshine State når i kommer frem til Orlando.

Prisen på flybilletten til Orlando fra Billund finder vi meget rimelig, og den ligger på niveau med priserne på flybilletterne til Orlando fra København. KLM er et ganske udemærket flyselskab, hvor komforten er i orden.

Vi anbefaler derfor at I bestiller flybilletten til Orlando fra Bilunnd med KLM hos Supersaver.dk.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Miami i januar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar