tirsdag den 21. oktober 2008

Flybilletter til Jacksonville i Januar

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Florida, men undersøgelsen af flybilletterne til Jacksonville bliver dog den sidste i denne omgang. Flybilletterne til Jacksonville er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar, og priserne på flybilletterne til Jacksonville er fundet med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores tidligere undersøgelser af priserne på flybilletter til disse storbyer i Florida:

Flybilletter til Miami
Flybilletter til Orlando
Flybilletter til Tampa

Flybilletter til Jacksonville fra København
GoLeif.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 4,241 kr.
Mellemlanding: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 13:21 t./12:40 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Flybilletten til Jacksonville med Delta Airlines hos GoLeif.dk, er den klart billigste flybillet til Jacksonville. Da rejsetiden på både ud- og hjemrejsen er rigtig fornuftig, må vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Jacksonville med Delta Airlines hos GoLeif.dk, på trods af at vi ikke er store fans af Delta Airlines. Sammenhængen mellem pris og rejsetid på flybilletten til Jacksonville med Delta Airlines, er simpelthen så god, at vi mener man kan leve med den middelmådige komfort.

Flybilletter til Jacksonville fra Billund
Travellink.dk (Billigst!)
Pris: 4.670 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt og Chicago)
Rejsetid: 27:50 t./17:30 t. (udrejse 1 overnatning i Frankfurt)
Flyselskab: Lufthansa

Supersaver.dk (Vi Anbefaler!)
Pris: 6.197 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit ud & Atlanta og København hjem)
Rejsetid: 21:09 t./16:25 t.
Flyselskaber: KLM, Nortwest Airlines, Delta Airlines og Cimber Air)

Prisforskellen på de to viste flybilletter til Jacksonville er ca. 1.500 kr. Da begge flybilletter til Jacksonville indebærer 2 mellemlandinger, skulle man tro at vi ville anbefale den billigste flybillet til Jacksonville med Lufthansa hos Travellink.dk.

Det er dog ikke tilfældet. Flybilletten til Jacksonville med Lufthansa kommer nemlig til at indebære en overnatning i Frankfurt på udrejsen, hvilket gør rejsetiden umennskelig.

Flybilletten til Jacksonville hos Supersaver.dk, er langt fra fantastisk, men stadigvæk den flybillet til Jacksonville der tilbyder den mest fornuftige sammenhæng mellem pris og rejsetid.

Vi synes prisen på flybilletten til Jacksonville med Lufthansa er fornuftig, men rejsetiden er helt uacceptabel. Prisen på flybilletten til Jacksonville hos Supersaver.dk, er egentlig for høj, men desværre er den det bedste vi kan præstere.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til Florida.

Bestil flybilletterne til Jacksonville hos GoLeif.dk og Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar