søndag den 19. oktober 2008

Flybilletter til Tampa i Januar

Vi fortsætter vores indlæg om flybilletter til Florida i januar. Her på en går og lidt trist søndag eftermiddag, har vi fundet de billigste flybilletter til Tampa på Floridas vestkyst. Flybilletterne til Tampa er med udrejse d. 17. januar og hjemrejse d. 31. januar. Vi har fundet de billigste flybilletter til Tampa med afrejse fra både København og Billund, så skulle både øerne og fastlandet være dækket.

Læs vores indlæg om flybilletter til Miami og flybilletter til Orlando på samme rejsedatoer.

Flybilletter til Tampa fra København
Travelstart.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 4.432 kr.
Mellemlanding: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 17:06 t./14:45 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Flybilletten til Tampa med Delta Airlines hos Travelstart.dk, er den klart billigste flybillet til Tampa. Der er flybilletter til Tampa hvor rejsetiden er noget kortere, men prisen på de flybilletter er markant højere. Prisforskellen er så stor at vi ikke mener den står mål med den reducerede rejsetid.

Vi er ikke store tilhængere af Delta Airlines, men besparelsen er i dette tilfælde for stor, og derfor anbefaler vi jer at købe flybilletten til Tampa med Delta Airlines hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Tampa fra Billund
Travelstart.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 5.379
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt og Chicago ud, New York og Paris hjem)
Rejsetid: 17:15 t./17:33 t.
Flyselskab: SAS, Lufthansa, American Airlines, Delta Airlines og Sun Air of Scandinavia

Flybilletten til Tampa fra Billund skal købes hos Travelstart.dk. Godt nok er rejsetiden lidt lang og der er 2 mellemlandinger hver vej, men der kan ikke flyves meget hurtigere eller lettere til Tampa.

Flybilletten til Tampa fra Billund er ca. 1.000 kr. dyrere end flybilletten til Tampa fra København. Det skyldes at hverken Billund eller Tampa er de store lufthavne, hvilket betyder færre forbindelser og dermed mere omstændige og dyre flybilletter.

Læs vores feriefortælling fra Florida.

Bestil flybilletterne til Tampa hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar