onsdag den 5. november 2008

Flybilletter til San Jose i Marts

Efter ikke at have været super aktive i sidste måned, genoptager vi vores blogindlæg om flybilletter til Californien igen. Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til San Francisco og Sacramento i marts, og nu fortsætter vi med at finde de billigste og bedste flybilletter til San Jose i Marts.

Flybilletterne til San Jose er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 21. marts. Flybilletterne til San Jose bliver fundet med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til San Jose fra København
Travelstart.dk (Den Billigste!)
Pris: 5.011 kr.
Mellemlandinger: 2 (London og Los Angeles)
Rejsetid: 24:04 t./18:30 t.
Flyselskaber: American Airlines og British Airways

Seat24.dk (Vi Anbefaler!)
Pris: 6.475 kr.
Mellemlanding: 1 (Seattle)
Rejsetid: 15:09 t./16:25 t.
Flyselskab: SAS

Vi har valgt at vise to flybilletter til San Jose, den billigste flybillet og den bedste flybillet. Flybilletten til San Jose med AA og BA hos Travelstart.dk, indebærer 2 mellemlandinger, og en relativt lang udrejse, mens hjemrejsen er rimelig. Prisen på 5.000 kr. gør at den lange udrejse er til at leve med.

Som alternativ til den billigste flybillet til San Jose, har vi valgt en flybillet med SAS, hvor der mellemlandes i Seattle. Rejsetiden er den klart bedste der kan opdrives, og servicen på flyvningen København-Seattle, plejer at være ganske fortrinlig. Flybilletten til San Jose over Seattle med SAS koster godt nok 1.500 kr. mere, men vi mener det er penge givet rigtig godt ud.

Flybilletter til San Jose fra Billund
Supersaver.dk (Vi Anbefaler!)
Pris: 6.311 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam, Los Angeles ud og Houston, Amsterdam hjem)
Rejsetid: 21:19 t./18:29 t.
Flyselskab: Continental og KLM

Det var meget svært at finde en rimelig flybillet til San Jose fra Billund. Der var en del flybilletter til San Jose, der var ca. 1.000 kr. billigere end den viste. Problemet med disse flybilletter til San Jose, var at de indebar en overnatning i Dallas lufthavn, hvilket mildest talt ikke er spændende.

Ovenstående flybillet til San Jose med Continental og KLM hos Supersaver.dk, er rimelig hvad angår rejsetid og prisen er ok, omend vi havde håbet det kunne gøres 500 kr. billigere.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletterne til San Jose hos Travelstart.dk, Seat24.dk el. Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar