onsdag den 5. november 2008

Flybilletter til Los Angeles i Marts

Tideligere i dag undersøgte vi priserne på flybilletter til San Jose, og nu undersøger vi priserne på flybilletter til Los Angeles. Flybilletterne til Los Angeles er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 21. marts. Flybilletterne til Los Angeles bliver undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Los Angeles fra København
Supersaver.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 4.045 kr.
Mellemlanding: 1 (Paris ud og Amsterdam hjem )
Rejsetid: 14:20 t./19:50 t.
Flyselskab: Air France og KLM

Flybilletterne til Los Angeles skal købes hos Supersaver.dk, der tilbyder den billigste flybillet til Los Angeles. Flybilletten hos Supersaver.dk med Air France og KLM over hhv. Paris og Amsterdam, tilbyder en meget fornuftig rejsetid - hjemrejsen giver dog noget ventetid i Amsterdam. Da flybilletten til Los Angeles hos Supersaver.dk, både er billigst, har en god rejsetid og fornuftig komfort, vil vi anbefale jer at bestille denne flybillet til Los Angeles.

Flybilletter til Los Angeles fra Billund
Travelstart.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 4.994 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 13:25 t./14:20 t.
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk, tilbyder en rigtig fornuftig flybillet til Los Angeles fra Billund. Flybilletten til Los Angeles med KLM, har en fornuftig rejsetid begge veje, og prisen er ok, omend flybilletten til Los Angeles gerne måtte være nogle hundrede kroner billigere.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletten til Los Angeles hos Supersaver.dk el. Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar