torsdag den 6. november 2008

Flybilletter til San Diego i Marts

Vores sidste undersøgelse af flybilletter til Californien i denne omgang, bliver af flybilletter til San Diego, i det sydligste Californien. Flybilletterne til San Diego er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 21. marts, således kommer I til at have 14 dejlige dage til at udforske Californien. Flybilletterne til San Diego er undersøgt med afrejse fra både København og Billund, dermed skulle vi have dækket det meste af vores lille kongerige af.

Flybilletter til San Diego fra København
GoLeif.dk (Billigst!)
Pris: 4.976 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Minneapolis)
Rejsetid: 19:44 t./16:20 t.
Flyselskaber: KLM og Northwest Airlines

Seat24.dk (Korteste Rejsetid!)
Pris: 6.085 kr.
Mellemlanding: 1 (Seattle)
Rejsetid: 14:58 t./14:55 t.
Flyselskaber: SAS og Alaska Airways

Vi har valgt at vise to flybilletter til San Diego, hvor der er ca. 1.000 kr. prisforskel. Den første og billigste flybillet til San Diego er med KLM og NWA og indebærer 2 mellemlandinger hver vej. Rejsetiden bliver, på trods af 2 mellemlandinger, ikke helt urimelig.

Den anden flybillet til San Diego med SAS og Alaska, indebærer 1 mellemlanding i Seattle, hvilket gør rejsetiden meget fornuftig, ca. 15 timer hver vej. Når vi danskere skal til USAs vestkyst, er flyvningen København-Seattle den klart mest optimale flyrute.

Flybilletten til San Diego med SAS, har en rejsetid der samlet er 6½ time kortere end flybilletten til San Diego med KLM og NWA. Hvorvidt I synes det er 1.000 kr. værd, vil vi lade være op til jer!

Flybilletter til San Diego fra Billund
Flyprice.dk (Billigst og Vi Anbefaler!)
Pris: 5.304 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Minneapolis)
Rejsetid: 23:04 t./17:25 t.
Flyselskaber: Northwest Airlines og KLM

Fra Billund er det endnu engang bedst at rejse med KLM/NWA over Amsterdam. Flybilletten til San Diego over Amsterdam og Minneapolis med KLM/NWA, er den klart billigste flybillet til San Diego fra Billund. Rejsetiden er meget lang på udrejsen, men desværre har det ikke været muligt at finde et bedre alternativ.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Californien.

Bestil flybilletterne til San Diego hos GoLeif.dk, Seat24.dk el. Flyprice.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar