fredag den 3. oktober 2008

Flybilletter til Leeds Bradford

Vores indlæg om flybilletter til storbyer i Storbritannien fortsætter med dette indlæg om flybilletter til Leeds Bradford. Leeds ligger, som Liverpool, tæt på Manchester, hvorfor flybilletter til Manchester kan være et alternativ til flybilletterne til Leeds Bradford lufthavnen.

Flybilletterne til Leeds Bradford er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. De bedste og billigste flybilletter til Leeds Bradford er fundet med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til storbyer i Storbritannien.

Flybilletter til Leeds Bradford fra København
Travelstart.dk
Pris: 3.092 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 6:35 t./6:10 t.
Flyselskab: British Midland

Flybilletterne til Leeds Bradford fra København synes vi er lidt for dyre. Ovenstående flybillet til Leeds Bradford er den billigste flybillet og er ydermere flybilletten med den korteste rejsetid. Rejsetiden på ca. 6 timer hver vej synes vi dog er noget lang, og nærliggende Manchester er måske et bedre alternativ.

Flybilletter til Leeds Bradford fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 3.692 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 4:15 t./4:30 t.
Flyselskab: KLM

Flybilletterne til Leeds Bradford fra Billund er meget dyre, 3.692 kr. er simpelthen for dyrt. I stedet for at foreslå ovenstående flybillet til Leeds Bradford vil vi anbefale jer at bestille en flybillet til Manchester og køre derfra til Leeds eller Bradford.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til storbyer i Storbritannien.

Bestil flybilletterne til Leeds Bradford hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar