torsdag den 2. oktober 2008

Flybilletter til Liverpool

Denne morgens indlæg har til formål at finde de billigste flybilletter til Liverpool. De undersøgte flybilletter til Liverpool, fra både København og Billund, er med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts.

Vores anbefalinger af flybilletterne til Liverpool er vurderet ud fra pris og rejsetid. På længere flyvninger vi flyselskabet også spille en væsentlig rolle i vores vurdering, men på flyvninger på ca. 2 timer spiller det ikke nogen rolle.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Storbritannien.

Flybilletter til Liverpool (Manchester Intl.) fra København
SAS.dk
Pris: 2.246 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 2:05 t./1:55 t.
Flyselskab: SAS

SAS flyver ikke direkte til Liverpool fra København men til Manchester Intl. der ligger ca. 50 km. fra Liverpool. I kan læse meget mere om transport til og Mancherster Intl. på deres hjemmeside. Der er stort set ingen flyselskaber der flyver til Liverpool, så Manchester der det bedste valg.

Selve flybilletten til Manchester er god mht. rejsetid men prisen synes vi er lidt høj. Især da der kommer ekstra udgifter til transport til og fra Liverpool.

Flybilletter til Liverpool (Manchester Intl.) fra Billund
Rejsefeber.dk

Pris: 2.089 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 5:5o t./8:40 t.
Flyselskab: SAS og Lufthansa

Der er desværre heller ingen rimelige flybilletter til Liverpool fra Billund. Derfor har vi valgt at vise en flybillet til den nærliggende Manchester Intl. lufthavn. Flybilletten til Manchester med SAS/Lufthansa indebærer en mellemlanding på vejen, hvilket gør rejsetiden noget længere end fra København.

Fra Manchester til Liverpool er der ca. 50 km. og på Manchester airports hjemmeside kan I læse meget mere om mulighederne for transport til og fra Manchester.

Bestil flybilletterne til Liverpool (altså Manchester) på SAS.dk og Rejsefeber.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar