onsdag den 1. oktober 2008

Flybilletter til Glasgow i marts

I vores række af blogindlæg om flybilletter til Storbritannien, undersøger vi i dag hvor I kan købe de billigste flybilletter til Glasgow. Flybilletterne til Glasgow er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at dække både Vest og Østdanmark, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Glasgow med afrejse fra både Billund og København.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til de 7 største byer i Storbritannien.

Flybilletter til Glasgow fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 2.925 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 4:05 t./5:35 t.
Flyselskab: KLM

Der er desværre ingen direkte fly til Glasgow fra Billund. Derfor er ovenstående flybillet til Glasgow med KLM bedste alternativ. Flybilletten indebærer en mellemlanding i Amsterdam, hvilket selvfølgelig forlænger den samlede rejsetid. Vi synes dog ikke at en rejsetid på 4-5½ timer er helt urimelig. Derimod synes vi at flybilletten til Glasgow er meget dyr, 3.000 kr. er simpelthen for meget, desværre er flybilletten med KLM også den billigste.

Flybilletter til Glasgow fra København
GoLeif.dk
Pris: 2.432 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 6:40 t.
Flyselskab: British Airways

Fra København er der heller ikke nogle direkte flybilletter til Glasgow på de valgte rejsedatoer. Derfor er ovenstående flybillet til Glasgow den bedste løsning både med hensyn til pris og rejselængde på disse datoer.

Vi vil dog anbefale jer at rejse d. 20.-27. marts, hvor I kan købe en direkte flybillet til Glasgow med British Midland hos Travelstart.dk for 2.208 kr. Den direkte flybillet til og fra Glasgow betyder at rejsetiden bliver reduceret til 2 timer hver vej, da flybilletten samtidig er 200 kr. billigere, er valget oplagt.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til de 7 største byer i Storbritannien.

Bestil flybilletterne til Glasgow hos GoLeif.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar