tirsdag den 30. september 2008

Flybilletter til Birmingham i marts

Efter en lang og travl weekend vender vi tilbage til bloggingen om billige flybilletter til Storbritannien, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til de 5 største byer i Storbritannien. Sidste uge undersøgte vi priserne på flybilletter til London, og i dette indlæg finder vi de billigste flybilletter til Birmingham. Flybilletterne til Birmingham er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts, og flybilletterne er undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Birmingham fra København
Supersaver.dk
Pris: 2.014 kr.
Mellemlanding: 1 (Franfurt)
Rejsetid: 3:55 t./3:05 t.
Flyselskab: SAS og Lufthansa

På de valgte afrejsedatoer er der ingen direkte flybilletter til Birmingham fra København. Derfor er ovenstående flybillet til Birmingham det bedste bud. Lørdag er dog den eneste dag hvor SAS ikke har flyvninger til Birmingham. Alternativet kunne derfor være at rejse fra d. 22. - 29. marts, hvor en direkte flybillet til Birmingham med SAS koster 1.471 kr.

Flybilletten med SAS til Birmingham om søndagen er både billigere og rejsetiden er noget kortere. Vores anbefaling er derfor klart at I rejser fra søndag til søndag frem for lørdag til lørdag.

Flybilletter til Birmingham fra Billund
RyanAir.com
Pris:
537 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 1:35 t./1:40 t.
Flyselskab: Ryan Air

Flybilletten til Birmingham fra Billund skal bestilles med Ryan Air. Ryan Air tilbyder som det eneste flyselskab en direkte flyvning til Birmingham, da flybilletten samtidig er 1.400 kr. billigere end nærmeste konkurrenter valget enkelt.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til Storbritannien.

Bestil flybilletterne til Birmingham hos Supersaver.dk, SAS.dk og RyanAir.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar