torsdag den 25. september 2008

Flybilletter til London i Marts

I vores række af indlæg om flybilletter til de 5 største byer i Storbritannien, starter vi med finde de billigste flybilletter til London, så er den største af byerne ordnet. London har med sine ca. 7,2 mio. indbyggere mere end 7 gange så mange indbyggere som Birmingham, Storbritannien næststørste by.

Flybilletterne til London er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. Vi har fundet de billigste og bedste flybilletter til London med afrejse fra både København og Billund. Med afrejse fra København, viser vi de billigste flybilletter til hhv. Stansted, Gatwick og London Heathrow.

Flybilletter til London fra København
EasyJet.com
Pris: 477 kr.
Ankomst lufthavn: London Stansted
Rejsetid: 1:50 t.
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.104 kr.
Ankomst lufthavn: London Gatwick
Rejsetid: 1:55 t./1:45 t.
Flyselskab: Sterling

GoLeif.dk
Pris: 1.358 kr.
Ankomst Lufthavn: London Heathrow
Rejsetid: 2:05 t./1:50t.
Flyselskab: SAS

Hvis ankomst lufthavnen i London ikke spiller nogen væsentlig rolle når I flyver til London, skal I helt klart bestille flybilletten til London Stansted med EasyJet. Flybilletten til London med EasyJet koster kun 477 kr., hvilket er mindre end halv pris af de to andre flybilletter til London.

Spiller ankomst lufthavnen en stor rolle for jer, skal I vælge den af ovenstående flybilletter til London, der passer med jeres foretrukne ankomst lufthavn. Flybilletterne til de 3 store lufthavne i London som er vist ovenstående, er de billigste der er på markedet lige nu.

Flybilletter til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 552 kr.
Rejsetid: 1:35 t./1:30 t.
Flyselskab: Ryan Air

Flybilletten til London fra Billund skal indiskutabelt bestilles på RyanAir.com. Flybilletten til London Stansted med Ryan Air er den suværent billigste flybillet til London fra Billund. Konkurrenterne tilbyder en flybillet med mellemlanding til små 2.000 kr.

Hvis ikke London Stansted er jeres foretrukne ankomst lufthavn, kan det rejsetids mæssigt stadigvæk bedst betale sig at flyve med Ryan Air, da der ikke er en mellemlanding på vejen. For nogen giver det lidt ekstra rejsetid med Tuben, men I sparrer både tid og mange penge ved at købe flybilletten til London Stansted med Ryan Air.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London, hvor vi også har undersøgt priserne på flybilletter til London med afrejse fra Aalborg og Århus.

Bestil flybilletterne til London hos EasyJet.com, GoLeif.dk el. RyanAir.com.

1 kommentar:

  1. Bemærk venligst at flybilletterne med Sterling naturligvis ikke længere er aktuelle efter Sterlings konkurs!

    Redaktionen!

    SvarSlet