fredag den 8. august 2008

Flybilletter til London i November

Efter vores store rundtur i USA, vender vi nu tilbage til en storby, der ligger lidt nærmere end de senest undersøgte storbyer i USA. Her til eftermiddag vender vi tilbage til London og undersøger priserne op flybilletter til London med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november. For at servicere flest mulig vælger vi at undersøge flybilletterne til London med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg.

I undersøgelsen af flybilletter til London i november, viser vi de billigste direkte flybilletter til London fra alle 4 lufthavne. Efter at have vist de billigste flybilletter til London kommenterer vi på resultaterne.

Flybilletter til London fra København
EasyJet.com
Pris: 455 kr.
Ankomst lufthavn: London Stansted
Flyselskab: EasyJet

Som så ofte før skal de billigste flybilletter til London fra København købes hos EasyJet. En retur flybillet til London for 455 kr., det er bare meget fornuftigt og giver lidt ekstra penge på lommen, som hurtigt får ben at gå på i London.

Flybilletter til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 460 kr.
Ankomst lufthavn: London Stansted
Flyselskab: RyanAir

RyanAir tilbyder den billigste flybillet til London fra Billund. Ankomst lufthavnen er Stansted hvilket er fint, da det er hurtigt at komme til London Centrum med Stansted Express. Flybilletten fra Billund til London koster kun 5 kr. mere end flybilletten til London fra København, så her kan jer der rejser fra Billund vist ikke klage.

Flybilletter til London fra Århus
RyanAir.com
Pris: 710 kr.
Ankomst lufthavn: London Stansted

Ankomst lufthavnen er også Stansted fra Århus. Igen gælder det at der gode, regelmæssige og hurtige forbindelser til London Centrum.

Flybilletten fra Århus til London koster en anelse mere, 710 kr., men ligger bestemt stadigvæk på et anstændigt niveau.

Flybilletter til London fra Aalborg
Sterling.dk
Pris: 1.186 kr.
Ankomst lufhavn: London Gatwick
Flyselskab: Sterling

Flybilletterne til London fra Aalborg er de dyreste i undersøgelsen med en pris på 1.186 kr. Vi mener dog stadigvæk at det er en meget fornuftig pris for en flybillet Aalborg-London. Ankomst lufthavnen er London Gatwick, og den tilbyder, som London Stansted, rigtig gode og hurtige forbindelser til London Centrum.

Som en slut kommentar, er det lidt slående at Sterling, et såkaldt lavpris flyselskab, ikke kan konkurrere på pris med RyanAir og EasyJet. De to flyselskaber er markant billigere end Sterling, så man kan måske godt forstå de udfordringer Sterling står over for. Vi kan godt lide Sterling, så vi håber på det bedste for dem:-)

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London i oktober.

Bestil de billigste flybilletter til London hos RyanAir.com og EasyJet.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar