fredag den 8. august 2008

Flybilletter til Paris i November

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til London med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november, undersøger vi priserne på flybilletter til Paris på de samme rejsedatoer. Som det var tilfældet med flybilletterne til London, undersøger vi også priserne på flybilletter til Paris med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg.

Efter at have vist de billigste direkte flybilletter til Paris fra alle 4 afrejse lufthavne, kommenterer vi på resultaterne.

Flybilletter til Paris fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.149 kr.
Ankomst lufthavn: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Air France

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Paris fra København. Flybilletten med Air France er 104 kr. billigere end Sterling mens en flybillet til Paris fra København koster 1.425 kr. hos SAS. Vi har ikke nogle præferencer på så kort en flyvning, så vi bestiller flybilletten til Paris hos den billigste udbyder.

Flybilletter til Paris fra Billund
Sterling.dk
Pris: 1.664 kr.
Ankomst lufthavn: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Sterling

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Paris fra Billund. Flybilletten er 500 kr. dyrere end flybilletten til Paris fra København, men prisen på flybilletten med Sterling er langt fra horribel. Slet ikke hvis vi tager i betragtning at der ikke rigtigt er noget alternativ på ruten.

Flybilletter til Paris fra Århus
Travelstart.dk (1 mellemlanding)
Pris: 2.119 kr.
Ankomst lufthavn: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: SAS

Der er ikke nogle direkte fly fra Århus til Paris, derfor har vi valgt at vise den billigste flybillet til Paris med 1 mellemlanding i København. Flybilletten fra Århus til Paris er næsten 500 kr. dyrere end flybilletten fra Billund, så I skal nok overveje Billund som alternativ til Århus.

Flybilletter til Paris fra Aalborg
Travellink.dk (1 mellemlanding)
Pris: 2.164 kr.
Ankomst lufthavn: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Cimber Air og Air France

Heller ikke fra Aalborg fandt vi en direkte flybillet til Paris på de valgte rejsedatoer. Den bedste mulighed for at rejse til Paris fra Jylland, er altså at flyve fra Billund. Som alternativ til flyrejsen er der også mulighed for at tage en lavpris bustur til Paris med EuroPas.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Paris.

Bestil de billigste flybilletter til Paris hos Travelstart.dk og Travellink.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar