søndag den 5. oktober 2008

Flybilletter til Bangkok i Februar

I vores længsel efter sol, sommer og drømmestrande, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Thailand i Februar. I dette indlæg undersøger vi priserne på flybilletter til Bangkok med afrejse fra både København og Billund. De undersøgte flybilletter til Bangkok er med afrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21. februar, altså er der lagt op til 14 dages skøn ferie under sommersolen.

Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Bangkok, kommer vi med vores kommentarer og anbefalinger til bestilling af flybilletter til Bangkok.

Læs mere om flybilletter til Thailand.

Flybilletter til Bangkok fra København
GoLeif.dk (den billigste flybillet til Bangkok)
Pris: 6.965 kr.
Mellemlandinger: 1 (overnatning i Istanbul lufthavn)
Rejsetid: 26:15 t./27:05 t.
Flyselskab: Turkish Airlines

Supersaver.dk (Vi anbefaler!!)
Pris: 7.979 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 17:55 t./20:20 t.
Flyselskab: British Airways

SAS.dk (den hurtigste flybillet til Bangkok)
Pris: 10.691 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 11:22 t./12:00 t.
Flyselskab: SAS

Vi har valgt at vise 3 forskellige flybilletter til Bangkok fra København. Den 1. flybillet til Bangkok med Turkish Airlines er den billigste flybillet til Bangkok. Flybilletten med Turkish Airlines indebærer dog ikke kun én mellemlanding i Istanbul, men også en overnatning i lufthavnen begge veje. Udover at det ikke er komfortabelt gør det også rejsetiden meget lang.

Den 2. flybillet til Bangkok med British Airways er den flybillet vi anbefaler. Det er vores vurdering at denne flybillet til Bangkok giver mest value for money. Flybilletten med British Airways er 1.000 kr. dyrere end flybilletten med Turkish Airlines og godt 3.000 kr. billigere end flybilletten til Bangkok med SAS. Rejsetiden med British Airways er markant kortere end med Turkish Airlines og noget længere end den direkte flybillet til Bangkok med SAS.

Den 3. flybillet til Bangkok med SAS er til dem der vil hurtigt frem hvor økonomien ikke spiller den store rolle. Vi vil naturligvis helst flyve direkte til Bangkok men vi synes at små 11.000 kr. er dyrt for flybilletten til Bangkok.

Flybilletter til Bangkok fra Billund
Travellink.dk (Vi anbefaler!)
Pris: 9.214 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 14:20 t./16:35 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den viste flybillet til Bankok er efter vores overbevisning den bedste flybillet fra Billund. Flybilletten til Bangkok med Lufthansa indebærer én mellemlanding i Frankfurt både på ud- og hjemrejsen. Vi synes prisen er lidt høj, men flybilletten til Bangkok med Lufthansa er både billigst og bedst.

Synes I som at priserne på flybilletterne til Bangkok er i den dyre ende, finder I et stort udvalg af pakkerejser til Bangkok på StarTour.dk. Her kan I skræddersy rejsen til Bangkok og evt. kombinere rejsen med andre destinationer i Thailand.

Læs mere om flybilletter til Thailand.

Bestil ovenstående flybilletter til Bangkok hos GoLeif.dk, Supersaver.dk, SAS.dk el. Travellink.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar