mandag den 6. oktober 2008

Pakkerejser til Phuket i Februar

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok og Phuket i går, var vi overbeviste om at vi kunne finde nogle færdige pakkerejser til Phuket der gjorde flybilletten noget billigere. Det er der dog intet der tyder på. Vi har undersøgt priserne på pakkerejser hos forskellige charterselskaber, og har ikke kunnet finde pakkerejser til en god pris.

Den billigste 2 personers pakkerejse vi kunne finde til Phuket med afrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21 februar kostede 33.201 kr. hos Rejsefeber.dk. Tager vi udgangspunkt i vores anbefalede flybillet til Phuket som koster 10.325 kr., har vi 33.201 - (2x10.325 kr) = 12.551 kr. tilbage på hotelbudgettet. Altså kan vi bruge 896 kr./overnatning, hvilket på Phuket skulle være rigeligt til at finde et godt hotel.

Best Western Phuket Ocean Resort
Det første Hotel vi vælger i Phuket er Best Western Phuket Ocean Resort. Det er et 3 stjernet hotel centralt belligende i Karon Beach. Best Western Phuket Ocean Resort er det hotel
Rejsefeber tilbyder i deres pakkerejse til Phuket. Hos Hotels.com koster 14 overnatninger på Best Western Phuket Ocean Resort 6.706 kr. inkl. skat og afgifter.

Den samlede besparelse ved at bestille flybilletten til Phuket hos Supersaver.dk og hotellet på Hotels.com bliver altså 5.845 kr. Vi synes bestemt at det er en fin besparelse på pakkerejsen til Phuket, og for besparelsen dækker næsten 14 dages leveomkostninger for 2 personer på Phuket.

Sunwing Resort & Spa
Vi har valgt Sunwing Resort & Spa fordi det koster 885 kr./overnatning. Det beløb vi havde til rådighed til hotelovernatning, hvis vores rejsebudget skulle passe med de 33.201 kr. som var prisen på den billigste pakkerejse til Phuket hos Rejsefeber.dk. Ved at booke flybilletten hos Supersaver.dk og bestille overnatninger på Sunwing Resort & Spa hos Hotels.com, får vi 1-stjerne mere på hotellet.

Sunwing Resort & Spa ligger i Bangtao Beach og er et familievenligt hotel. Sunwin Resort & Spa har 4 stjerner og har fået 8/10 i gennemsnitlig gæstevurdering. Der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hotellet er godt til dem der var vil være lidt i fred på familieferien.

Ved at bestille Sunwing Resort & Spa hos Hotels.com, har vi stort set brugt det budget vi havde afsat til rejsen. Vi har fået 1 stjerne mere og lidt mere luksuriøse forhold end ved bestilling af en pakkerejse til Phuket hos Rejsefeber.dk.

Vi lidt overraskede over at vi ikke var i stand til at finde en færdig pakkerejse til Phuket, der tilbyder bedre value for money. Forventningen var at de dyre flybilletter til Phuket, ville gøre det fordelagtigt at bestille en pakkerejse til Phuket. Det lader ikke til at være tilfældet da der er næsten 6.000 kr. at spare ved at købe flybillet og hotel selv. Når det er sagt, er der givetvis rejsearrangører vi ikke har fået undersøgt. Uanset håber vi at I får en skøn ferie til Phuket, det er i hvert fald et vidunderligt sted på denne jord.

Bestil flybilletten til Phuket hos Supersaver.dk og ét af Phuket hotellerne på Hotels.com.

Læs mere om flybilletter til Thailand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar