fredag den 26. juni 2009

Billlige Flybilletter til København fra Aalborg

Som beskrevet i nattens indlæg om billige flybilletter til København, undersøger vi de nærmeste dage priserne på flybilletter til København fra Aalborg, Århus, Billund og Rønne.

Vi starter med at finde de billigste flybilletter til København fra Aalborg. Flybilletterne til København er med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6. september. Nedenstående har vi vist den billigste flybillet til København fra Aalborg.

Billige Flybilletter til København
Supersaver.dk
Pris: 308 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Norwegian

Flybilletten til København fra Aalborg købes billigst hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til København med Norwegian koster 308 kr., hvilket er 20 kr. billigere end den kan købes på Norwegians egen hjemmeside.

Flybilletten til København er med Norwegian og der er mindst 5 afgange at vælge i mellem, så uanset hvilket tidspunkt på dagen I ønsker at rejse, skulle der væres mulighed for at komme afsted for 308 kr.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til København fra Aalborg.

Billige Flybilletter København

De seneste 4 dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til Aalborg, Århus, Billund og Rønne fra København. De kommende 4 dage undersøger vi priserne på flybilletter til København fra Aalborg, Århus, Billund og Rønne.

Flybilletterne til København kommer til at være med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6. september.

Via nedenstående links finder i de billige flybilletter til København.

Billige Flybilletter til København fra Aalborg

Billige Flybilletter til København fra Århus


Billige Flybilletter til København fra Billund

Billige Flybilletter til København fra Rønne

torsdag den 25. juni 2009

Billige Flybilletter Rønne

De seneste dage har vi fundet billige flybilletter til Aalborg, Århus og Billund. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Rønne. Som flybilletterne til Aalborg, Århus og Billund, er flybilletterne til Rønne med udrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august.

Nedenstående har viser vi de to billigste flybilletter til Rønne, og kommenterer efterfølgende på de flybilletter vi har fundet til Rønne.

Billige Flybilletter Rønne
Supersaver.dk
Pris: 496 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

CimberSterling.dk

Pris: 551 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Den billigste flybillet til Rønne fandt vi hos Supersaver.dk. Her koster flybilletten til Rønne 496 kr. Som alternativ til Supersavers flybillet til Rønne har vi valgt, den tilsvarende flybillet til Rønne med Cimber Sterling fra Cimber Sterlings egen hjemmeside. I alt findes der 5 udbydere af flybilletter der tilbyder flybilletten til Rønne med Cimber Sterling end Cimber Sterling selv.

Når det er sagt, er prisforskellen på flybilletterne til Rønne meget små, men da der er tale om identiske flybilletter til Rønne, vil vi naturligvis anbefale jer at købe den billigste flybillet til Rønne hos Supersaver.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Rønne.

onsdag den 24. juni 2009

Billige Flybilletter Billund

De senste to dage har vi undersøgt priserne på indenriges-flybilletter i Danmark. I går undersøgte vi priserne på flybilletter til Århus, og i dag har vi fundet de billigste flybilletter til Billund.

Flybilletterne til Billund er med udrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august. Nedenstående viser vi de 2 billigste flybilletter til Billund og følger op med et par kommentarer.

Billige Flybilletter Billund
Supersaver.dk
Pris: 937 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Travelstart.dk
Pris: 946 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Cimber Sterling tilbyder de hurtigste og billigste flyvninger til Billund. Flybilletten til Billund med Cimber Sterling kan købes billigst hos Supersaver.dk, hvor den billigste flybillet til Billund koster 937 kr.

Hos Travelstart kan den samme flybillet til Billund med Cimber Sterling købes for kun 9 kr. mere. Der er mange udbydere der tilbyder tilsvarende flybilletter til Billund, men af princip synes vi at I skal vælge den billigste flybillet til Billund hos Supersaver.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Billund.

tirsdag den 23. juni 2009

Billige Flybilletter Århus

Vi fortsætter med at undersøge priserne på flybilletter i Danmark. I går undersøgte vi priserne på flybilletter til Aalborg fra København, og i dag har vi så fundet billige flybilletter til Århus fra København.

Flybilletterne til Århus er med udrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august. Nedenstående viser vi de 2 billigste flybilletter til Århus og kommenterer efterfølgende flybilletterne til Århus.

Billige Flybilletter Århus
Supersaver.dk
Pris: 509
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: Cimber Sterling og SAS

Travelstart.dk
Pris: 527 kr.
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Århus fandt vi hos Supersaver, hvor flybilletten til Århus koster 509 kr. Flybilletten er med Cimber Sterling/SAS.

Alternativet til den billigste flybillet til Århus er en næsten identisk flybillet med SAS hos Travelstart. Her koster flybilletten til Århus 527 kr. og er dermed beskedne 18 kr. dyrere.

Uanset den beskedne prisforskel på flybilletterne til Århus, synes vi naturligvis at I skal bestille den billigste flybillet til Århus hos Supersaver.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Århus.

mandag den 22. juni 2009

Billige Flybilletter Aalborg

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til 8 europæiske storbyer, vil i de kommende dage undersøge priserne på flybilletter i Danmark. I dag har vi undersøgt priserne på flybilletter til Aalborg fra København.

Flybilletterne til Aalborg er med afrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august. Nedenstående viser vi de 2 billigste flybilletter til Aalborg, som vi efterfølgende knytter et par kommetarer til.

Billige Flybilletter Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 308 kr.
Flyselskab: Norwegian

Travellink.dk
Pris: 424 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Supersaver sælger den billigste flybillet til Aalborg fra København. Der flyves til Aalborg med Norwegian og flyvetiden er beregnet til 45 min.

Altnernativet til flybilletten med Norwegian, er en flybillet til Aalborg med Cimber Air. Flybilletten til Aalborg med Cimber Air købes billigst hos Travellink, hvor flybilletten koster 424 kr.

Vi har ingen præferencer for ét af de to flyselskaber, og på en super kort flyvning til Aalborg spiller det en meget lille rolle. Derfor vil vi helt klart anbefale jer at købe den billigste flybillet til Aalborg med Norwegian hos Supersaver.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Aalborg.

søndag den 21. juni 2009

Billige Flybilletter Amsterdam

I Øjeblikket undersøger vi priserne på flybilletter til en lang række storbyer i Europa. Vi har de de seneste dage fundet de billigste flybilletter til Barcelona, Rom, Paris, Berlin, Oslo, Stockholm og London i august.

Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Amsterdam. Flybilletterne til Amsterdam er med udrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august. Efter vi har vist jer de billigste flybilletter til Amsterdam kommenterer vi flybilletterne.

Billige Flybilletter Amsterdam
Supersaver.dk
Pris: 801 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 1.003 kr.
Rejsetid: 1:30
Flyselskab: SAS

Supersaver
tilbyder den billigste flybillet til Amsterdam. Der flyves med Norwegian og flybilletten til Amsterdam koster 801 kr.

Vores alternativ til Supersavers flybillet til Amsterdam er Travelstarts flybillet til Amsterdam med SAS. Hos Travelstart koster flybilletten til Amsterdam med SAS 1.003 kr.

Vi synes bestemt at begge flybilletter er rimelige i pris. Vi foretrækker helt klart SAS frem for Norwegian, men omvendt er der tale om en meget kort flyvetur. Derfor ville vi personligt vælge den billigste flybillet til Amsterdam med Norwegian hos Supersaver.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Amsterdam.

lørdag den 20. juni 2009

Billige Flybilletter Barcelona

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til de mest populære storbyer i Europa. De seneste 8 dage har vi fundet billige flybilletter til Rom, Paris, Berlin, Oslo, Stockholm og London.

Her til formiddag har vi fundet de billigste flybilletter til Barcelona. Vi har valgt udelukkende at fokusere på direkte flybilletter til Barcelona, da vi personligt ikke gider mellemlande på så kort en flyvetur. Flybilletterne til Barcelona er med udrejse d. 20. august og hjemrejse d. 23. august.

Billige Flybilletter til Barcelona
MrJet.dk
Pris: 1.429 kr.
Rejsetid: 2.55 t.
Flyselskab: Transavia

Travellink.dk
Pris: 1.800 kr.
Rejsetid: 2:45 t.
Flyselskab: SAS og Cimber Air

Den billigste flybillet til Barcelona fandt vi hos MrJet, hvor flybilletten til Barcelona med Transavia koster 1.429 kr. Flybilletten til Barcelona med Transavia, er 371 kr. billigere end den tilsvarende flybillet til Barcelona med SAS/Cimber Air hos Travellink.

Vi har en lille præference for SAS, men Cimber Air og Transavia, er efter vores bedste overbevisning det samme. Derfor ville vi vælge at bestille den billigste flybillet til Barcelona med Transavia hos MrJet.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Barcelona.

fredag den 19. juni 2009

Billige Flybilletter til Rom

Vi fortsætter vores undersøgelser af priserne på flybilletter til storbyer i Europa. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Rom.

Den seneste uge har vi fundet billige flybilletter til Paris, Stockholm, Oslo, London & Berlin. Alle flybilletterne er med ud- og hjemrejse i august. Flybilletterne til Rom er med udrejse d. 20. august og hjemrejse d. 23. august. Efter at vi nedenstående har vist de 2 billigste flybilletter til Rom kommer vi med en kort kommentar til de billige flybilletter til Rom.

Billige Flybilletter til Rom
Supersaver.dk
Pris: 716 kr.
Ankomst Lufthavn: Rom Fiumicino
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Norwegian

Transavia.com
Pris: 1.089 kr.
Ankomst Lufthavn: Rom Fiumicino
Rejsetid: 2:40 t.
Flyselskab: Transavia

Vi fandt den billigste flybillet til Rom hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Rom med Norwegian koster 716 kr.

Alternativet til flybilletten med Norwegian, er en flybillet til Rom med Transavia til 1.089 kr. Prisforskellen på de 2 billigste flybilletter til Rom er altså 373 kr.

Den eneste forskel, udover prisen, på flybilletterne til Rom, er hvilket flyselskab I kommer til at flyve med. Da begge flyselskaber er lavprisselskaber, er der ikke nogen nævneværdig forskel på serviceniveauet. Derfor vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Rom med Norwegian hos Supersaver.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Rom.

torsdag den 18. juni 2009

Billige Flybilletter til Paris

Vi fortsætter med at undersøge priserne på flybilletter til storbyer i Europa. De seneste dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til Berlin, London, Stockholm og Oslo. Den stil fortsætter vi ved at finde de billigste flybilletter til Paris.

Flybilletterne til Paris er med udrejse d. 20 august og hjemrejse d. 23. august, hvilket er et par uger senere end de 4 ovennævnte flybilletter til Berlin, London, Stockholm og Oslo. Nedenstående har vi vist de 2 billigste flybilletter til Paris, og kommenterer efterfølgende resultaterne.

De billigste flybilletter til Paris
Supersaver.dk
Pris: 858 kr.
Ankomst Lufthavn: Paris Orly
Rejsetid: 2:05 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 1.277 kr.
Ankomst Lufthavn: Paris Charles de Gaulle
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Air France el. SAS

Vi har valgt at vise de 2 billigste flybilletter til hhv. Paris Orly og Paris Charles de Gaulle. Den billigste flybillet til Paris er med Norwegian til Paris Orly og kan købes for 858 kr. hos Supersaver.dk.

Den anden flybillet til Paris er med SAS el. Air France til den store Paris Charles de Gaulle lufthavn. Flybilletten til Paris Charles de Gaulle kan købes billigst hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 1.277 kr.

Det logiske valgt af flybillet til Paris, vil være den billigste flybillet til Paris Orly. Udover at flybilletten til Paris Orly er 419 kr. billigere end flybilletten til Paris Charles de Gaulle, så er rejsetiden til Paris Centrum og en anelse kortere end rejsetiden fra Paris Charles de Gaulle. Dog kan jeres præference for ankomst lufthavn eller flyselskab spille en rolle i den sammenhæng.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Paris.

mandag den 15. juni 2009

Billige Flybilletter Berlin

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Stockholm, Oslo og London de seneste dage, har vi her til eftermiddag undersøgt priserne på flybilletter til Berlin.

Flybilletterne til Berlin er med udrejse den 6. august og hjemrejse den 9. august - altså de samme rejsedatoer som flybilletterne til Stockholm, Oslo og London.

Billige flybilletter Berlin
EasyJet.com
Pris: 858 kr.
Rejsetid: 1:00 t.
Ankomst Lufthavn: Schönefeld
Flyselskab: EasyJet

Travelstart.dk
Pris: 1.105 kr.
Rejsetid: 1:00 t.
Ankomst Lufthavn: Berlin Tegel
Flyselskab: Air Berlin

Vi har valgt at vi 2 billige flybilletter til Berlin. Den ene med EasyJet til Schönefeld og den anden med Air Berlin til Tegel.

Flybilletten til Berlin Schönefeld med EasyJet er den billigste flybillet til Berlin og koster kun 858 kr., hvilket er 247 kr. billigere end flybilletten til Berlin med Air Berlin. Fordelen ved at vælge Air Berlin frem for EasyJet, er naturligvis at man ankommer i den mere centralt beliggende Tegel lufthavn.

De billigste flybilletter til Berlin kan købes hos hhv. EasyJet.com og Travelstart.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Berlin.

søndag den 14. juni 2009

Flybilletter til Oslo i August

De seneste dage har vi fundet billige flybilletter til Stockholm og London i starten af august. I dag har vi brugt tiden på at finde billige flybilletter til Oslo på de samme datoer. Flybilletterne til Oslo er med udrejse den 6. august og hjemrejse den 9. august.

Vi valgt at vise de 2 billigste/mest interessante flybilleter til Oslo, hvorefter vi kommenterer på valget af de 2 flybilletter til Oslo.

Billige Flybilletter til Oslo
Supersaver.dk
Pris: 666 kr.
Rejsetid: 1:15 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 729 kr.
Rejsetid: 1:10 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Oslo fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Oslo koster 666 kr. med Norwegian. Alternativet til den billigste flybillet til Oslo med Norwegian, er flybilletten til Oslo med SAS.

Flybilletten til Oslo med SAS hos Travelstart.dk, er 63 kr. dyrere end flybilletten til Oslo med Norwegian. Med mindre I har en stærk præference for SAS el. samler mange SAS EuroBonus Point, vil vi helt sikkert anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Oslo med Norwegian hos Supersaver.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Oslo.

lørdag den 13. juni 2009

Billige Flybilletter til Stockholm

I går undersøgte vi priserne på flybilletter til de 3 største lufthavne i London. I dag undersøger vi priserne på flybilletter til Stockholm. Flybilletterne til Stockholm er med udrejse d. 6. august og hjemrejse d. 9. august - altså samme rejsedatoer som flybilletterne til London.

Her i indlægget viser vi de 2 billigste flybilletter til Stockholm, hvorefter vi kommer med vores kommentarer til flybilletterne til Stockholm.

Flybilletter til Stockholm
Norwegian.com
Pris: 535 kr.
Rejsetid: 1:15 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 731 kr.
Rejsetid: 1:10 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Stockholm kan købes hos Norwegian for 535 kr., hvilket vi synes er yderst rimeligt for en flybillet til Stockholm.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Stockholm, er en flybillet til Stockholm med SAS. Flybilletten med SAS er 196 kr. dyrere end flybilletten til Stockholm med Norwegian.

Da der ikke er nogen forskel i rejsetid og kvaliteten på så kort en rejse ikke spiller den store forskel, vil vi anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Stockholm hos Norwegian.

Har I en stærk præference for SAS og evt. SAS EuroBonus Point, må I vurdere om det er 200 kr. mere værd.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Stockholm.

fredag den 12. juni 2009

Billige Flybilletter til London i August

Som skrevet i går er Billige Flybilletter bloggen i luften igen. Vi starter med at finde de billigste flybilletter til London i starten af august. De undersøgte flybilletter til London er med udrejse d. 6. august og hjemrejse d. 9. august.

Vi har valgt at vise de billigste flybilletter til Londons 3 største lufthavne fra København. Således finder I nedenståede de billigste direkte flybilletter til London Heathrow, London Stansted og London Gatwick lufthavnene.

Den Billigste Flybillet til London Heathrow
SAS.dk
Pris: 1.432 kr.
Rejsetid: 2:05/1:55 t.
Flyselskab: SAS

Den Billigste Flybillet til London Stansted
EasyJet.com
Pris: 535 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Den Billigste Flybillet til London Gatwick
Norwegian.com
Pris: 879 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Norwegian

Flybilletterne til de forskellige lufthavne i London varierer meget. Den billigste flybillet til London kan købes hos EasyJet, der flyver til London Stansted.

Den billigste flybillet til London Gatwick købes hos Norwegian, hvor flybilletten til London Gatwick koster 879 kr.

Den dyreste af de 3 viste flybilletter til London, er flybilletten til London Heathrow med SAS til 1.432 kr., hvilket er næsten 900 kr. dyrere end flybilletten til London Stansted med EasyJet.

Med mindre I er meget afhængige af at lande i en specifik lufthavn i London, vil vi helt klart anbefale jer at bestille den billigste flybillet til London på EasyJet.com

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London i juni.

torsdag den 11. juni 2009

Billige Flybilletter Tilbage i Luften

Vi har til vores egen glæde brugt de seneste måneder til at rejse meget, hvilket heldigvis har inspireret os til at skrive en masse indhold. Med start i morgen vil vi på billige flybilletter igen skrive indlæg om priser på flybilletter til hele verden. Derudover vil vi krydre undersøgelserne af flybilletter med vores egne rejseoplevelser.

Oplevelserne kommer bl.a. til at dække en lang og dejlig rejse til Filippinerne samt en Champions League Finale 2009 i Rom samt en pokertur til Dublin.

Vi glæder os til igen at skrive en masse indlæg om flybilletter på bloggen.