mandag den 6. april 2009

Billige Flybilletter til London i Juni

Efter en måned hvor vi, grundet heftig aktivitet på vores respektive job, ikke har fået skrevet indlæg, er vi nu tilbage på sporet. Vi starter med vores månedlige indlæg om flybilletter til London, hvor vi i dag har undersøgt priserne på flybilletter i juni.

Flybilletterne til London i juni er med udrejse d. 18. juni og hjemrejse 21. juni. Vi har valgt at vise de billigste flybilletter til de 3 store lufthavne i London.

Den billigste flybillet til London Stansted
EasyJet.com
Pris: 440 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Som sædvanlig tilbyder EasyJet den billigste flybillet til London, således også i juni. EasyJet er 104 kr. billigere end Travelstart.dk der tilbyder en flybillet til London Gatwick med Cimber Air.

EasyJet er naturligvis også den billigste udbyder af flybilletter til London Stansted, og er markant billigere end alle andre udbydere. Komfort og service hos EasyJet er ikke noget at skrive hjem om, men når flybilletten til London kun koster 440. kr., kan vi godt klare en 2 timers flyvetid uden topservice.

Den billigste flybillet til London Gatwick
Travelstart.dk
Pris: 544 kr.
Rejsetid: 1:55/1:50 t.
Flyselskab: Cimber Air

Foretrækker I at flyve til London Gatwick, tilbyder Travelstart.dk den billigste flybillet. Flybilletten til London Gatwick er med Cimber Air, der har overtaget en del ruter fra Sterling, således også København-London Gatwick.

Den billigste flybillet til London Heathrow
SAS.dk
Pris: 1.188 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til London Heathrow fandt vi hos SAS. Her koster flybilletten til London 1.188 kr. Vi synes bestemt at det er en rimelig pris omend flybilletten er meget billigere med EasyJet til London Stansted.

Vi foretrækker at flyve til London Heathrow, men det skyldes udelukkende at det er den lufthavn med kortest transfer til det centrale London. Læs vores indlæg om flybilletter til London i maj, for flere informationer om transfer til og fra de 3 store lufthavne i London.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar