mandag den 11. august 2008

Flybilletter til Amsterdam

Dette indlæg om flybilletter til Amsterdam, bliver det sidste indlæg om flybilletter til europæiske storbyer i november. Amsterdam er en fantastisk hyggelig, spændende og oplevelsesrig lille storby. Man kan rejse til Amsterdam hele året og hvorfor ikke gøre det i starten af november, hvor man evt. kan juleshoppe i Europas hyggeligste storby.

Flybilletterne til Amsterdam er med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november. Vi har valgt at vise priserne på flybilletter til Amsterdam med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg.

Flybilletter til Amsterdam fra København
Sterling.dk

Pris: 886 kr.
Rejsetid: 1:20 t./1:35 t.
Flyselskab: Sterling

Flybilletten til Amsterdam fra København skal købes direkte hos Sterling. Der er tale om en direkte flyvning og prisen er 400-500 kr. billigere end nærmeste konkurrent.

Flybilletter til Amsterdam fra Billund
MrJet.dk

Pris: 1.761 kr.
Rejsetid: 1:15 t./1:05 t.
Flyselskab: KLM

Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten til Amsterdam fra Billund med KLM. Vi fandt dog flybilletten til Amsterdam billigst hos MrJet.dk. Da der er tale om direkte flyvninger til Amsterdam fra Billund er rejsetiden naturligvis optimal. Dog synes vi at prisen er lidt høj, især hvis vi sammenligner den med prisen på flybilletten til Amsterdam fra København.

Flybilletter til Amsterdam fra Århus
Travelstart.dk
Pris: 2.164 kr.
Rejsetid: 3:30 t./4:40 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletten til Amsterdam med SAS hos Travelstart.dk er den bedste og billigste flybillet til Amsterdam fra Århus. Flybilletten er dog ikke specielt attraktiv da rejsetiden grundet 1 mellemlanding hver vej. Da flybilletten til Amsterdam samtidig er relativ dyr, kan I overveje at flyve fra Billund, køre selv eller bestille en billig busrejse til Amsterdam.

Flybilletter til Amsterdam fra Aalborg
Travelstart.dk
Pris: 2.164 kr.
Rejsetid: 3:05 t./ 3:20t.
Flyselskab: SAS

Flybilletten til Amsterdam med SAS hos Travelstart.dk er den bedste og billigste flybillet til Amsterdam fra Aalborg. Flybilletten er dog ikke specielt attraktiv da rejsetiden grundet 1 mellemlanding hver vej. Da flybilletten til Amsterdam samtidig er relativ dyr, kan I overveje at flyve fra Billund, køre selv eller bestille en billig busrejse til Amsterdam.

Ja, det er den helt samme tekst som fra Århus. Det skyldes at prisen, rejsetiden og flybilletterne til Amsterdam er stort set identisk fra Aalborg, og derfor er de overvejelser I skal gøre jer de samme.

Læs vores seneste blog indlæg om flybilletter til Amsterdam.

Bestil de billigste flybilletter til Amsterdam hos MrJet.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar