torsdag den 1. maj 2008

Flybillet Amsterdam i August

Amsterdam er Europas hyggeligste storby og ligger på vores top3 liste dejlige storbyer i Europa. Amsterdam er som de fleste andre storbyer bedst at besøge i foråret og tidligt efterår. Derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybillletter til Amsterdam midt i maj.

Nedenstående priseksempler er på flybilletter til Amsterdam med udrejse d. 14. august og hjemrejse d. 17. august.

Sterling.com
Pris: 1.104 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.224 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybilletter til Amsterdam: 120 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Amsterdam og er hele 120 kr. billigere end næstbilligste udbyder, der også tilbyder flybilletten til Amsterdam med Sterling Airways. Af de to udbydere vil vi naturligvis anbefale jer at købe flybilletten til Amsterdam direkte hos Sterling.

Har I en præference for at flyve med andre flyselskaber som eksempelvis KLM og SAS. Kan de billigste flybilletter til Amsterdam med de to flyselskaber købes her:

GoLeif.dk
Pris: 1.418 kr.
Flyselskab: KLM
Prisforskel: 314 kr.

Travelstart.dk
Pris: 1.731 kr.
Flyselskab: SAS
Prisforskel: 627 kr.

Flybilletterne til Amsterdam med KLM og SAS er hhv. 314 og 627 kr. dyrere end flybilletten til Amsterdam med Sterling Airways. Godt nok har vi en lille præference for KLM og SAS, men på en kort flyvning til Amsterdam, gider vi ikke betale den merpris for at flyve med de to flyselskaber.

Vi anbefaler helt klart at bestille flybilletten til Amsterdam hos Sterling.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Amsterdam med prisen samme tid sidste år, er der stort set ingen prisforskel. Faktisk er flybilletten til Amsterdam hos Sterling en anelse billigere end sidste år, jf. vores indlæg om flybilletter til Amsterdam august 2007 her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar