torsdag den 1. maj 2008

Flybillet til Dubai i Oktober

Vi har tidligere foretaget undersøgelser af flybilletter til Dubai, men det er ved at være 6 mdr. siden. Derfor synes vi det er på tide at undersøge priserne på flybilletter til Dubai igen. Der har tidligere været tale om at SAS stopper deres direkte flyvning til Dubai. Vores undersøgelse vil vise om det stadigvæk er muligt at købe en direkte flybillet til Dubai i oktober.

Vores undersøgelse af flybilletter til Dubai tager udgangspunkt i flybilleter med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 18. oktober. Nedenstående vælger vi at vise den billigste flybillet til Dubai, den flybillet til Dubai vi vil anbefale samt en evt. pris på en direkte flybillet til Dubai.

Den billigste flybillet til Dubai
Travelstart.dk
Pris: 3.866 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot Russian Airlines

Den anbefalede flybillet til Dubai
KLM.com
Pris: 4.851 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Prisforskel flybilletter Dubai: 985 kr.

Vi har ikke kunnet finde en direkte flybillet til Dubai, hvilket tyder på at ruten København-Dubai med SAS er blevet nedlagt, desværre.

Den billigste flybillet til Dubai kan bestilles hos Travelstart, og der flyves med Aeroflot over Moskva. Som nævnt i seneste indlæg om flybilletter til Thailand, er vi blevet for gamle til at flyve med Aeroflot. Det gælder uanset om rejsen går til Thailand, Dubai eller en helt tredie destination.

Derfor bliver vores alternativ at flyve til Dubai med KLM. Prisen for en flybillet til Dubai med KLM koster 985 kr., hvilket er en pris vi er villige til at betale for at komme til der vidunderlige Dubai. Rejser man en hel familie på 4-5 stykker bliver det naturligvis en markant ekstra udgift, men vi har ikke lyst til at tage vores familier med ombord hos Aeroflot.

Læs vores seneste indlæg og flybilletter til Dubai.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar