søndag den 10. august 2008

Flybilletter til Berlin i November

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til europæiske storbyer med at undersøge priserne på flybilletter til Berlin. Flybilletterne til Berlin er med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november. For at de fleste skal have glæde af undersøgelsen, har vi tjekket priserne på flybilletter til Berlin med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg.


Flybilletter til Berlin fra København
EasyJet.com
Pris: 321 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Rejsetid: 1:00 t.
Flyselskab: EasyJet

En flybillet til Berlin for 321 kr. - DET ER BILLIGT! Der er ikke nogle udbydere der er tæt på og da det er en direkte flyvning til Berlin, skal flybilletten ti Berlin fra København købes hos EasyJet.com.

Flybilletter til Berlin fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 1.985 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:15 t./4:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

I modsætning til flybilletten fra København, er flybilletten til Berlin fra Billund hverken billig eller god. Flybilletten er dyr og indbærer en rejsetid på ca. 5 timer hver vej. Med andre ord kan det bedre betale sig at tage bilen eller bussen.

Flybilletter til Berlin fra Århus
Travelstart.dk
Pris: 1.984 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 4:00 t/7:45 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletten til Berlin fra Århus er heller ikke optimal. Rejsetiden er samlet set tæt på 12 timer og indebærer mellemlandinger i København begge veje. Igen vil vi anbefale jer at tage bilen eller bestille den busrejse med Europas. Her kan I også på pakkerejser til Berlin til en rigtig god pris.

Flybilletter til Berlin fra Aalborg
Rejsefeber.dk
Pris: 1.731 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 6:00 t. og 4:20 t.
Flyselskab: SAS

Igen er der ikke en direkte flybillet til Berlin fra Aalborg. Prisen på den viste flybillet til Berlin er meget høj og den samlede rejsetid er over 10 timer. Vi anbefaler jer derfor at køre bil eller evt. bestille en lavpris busrejse hos Europas.

På de valgte datoer er der kun fra København at det kan betale sig at flyve til Berlin. Flybilletten til Berlin fra København med EasyJet er yderst rimelig. Fra Jylland til Berlin, anbefaler vi jer helt klart at køre selv eller bestille en busrejse til Berlin med eksempelvis Europas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar