søndag den 10. august 2008

Flybilletter til Barcelona i November

En forlænget weekend i Barcelona i november - det lyder meget godt i vores øren, men hvornår kan man ikke bruge en forlænget weekend i Barcelona. Som et led i vores undersøgelser af flybilletter til europæiske storbyer, er vi nu kommet til undersøgelsen af flybilletter til Barcelona i november.

De undersøgte flybilletter til Barcelona er alle med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november. For at dække det meste af Danmark, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Barcelona med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg.

Efter at have vist de billigste og bedste flybilletter til Barcelona fra hver af afrejse lufthavnene, kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefaling af flybilletter til Barcelona.

Flybilletter til Barcelona fra København
Sterling.dk
Pris: 1.597 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:00 t./2:55 t.
Flyselskab: Sterling

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Barcelona på de valgte datoer. Da flybilletten til Barcelona er direkte og der ikke er nogle konkurrenter der tilbyder en konkurrence dygtig pris på ruten København-Barcelona, skal flybilletten til Barcelona købes hos Sterling.

Flybilletter til Barcelona fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 1.656 kr.
Mellemlandinger: 1 (München og Frankfurt)
Rejsetid: 5:50 t./6:50 t.
Flyselskab: Lufthansa og Spanair

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Barcelona. Flybilletten indebærer 1 mellemlanding hver vej og flybilletten til Barcelona med Lufthansa og Spanair koster 1.656 kr. Prisniveauet på flybilletten Billund-Barcelona er det samme som flybilletten København-Barcelona.

Det at flybilletten indebærer 1 mellemlanding hver vej, betyder også at rejsetiden bliver noget længere end eksempelvis den direkte flybillet fra København.

Der var ingen direkte flybilletter fra Barcelona på den valgte hjemrejse dato, men kan I vente med at flyve hjem til d. 11. november, tilbyder RyanAir.com non-stop retur flybilletten til 568 kr.

Flybilletter til Barcelona fra Århus
Supersaver.dk
Pris: 2.344 kr.
Mellemlandinger: 1 og 2 (København og Madrid/København)
Rejsetid: 5:55 t. og 9:25 t.
Flyselskab: SAS og Spanair

Flybilletten til Barcelona fra Århus koster 2.344 kr. hos Supersaver.dk. Her flyves der med SAS og Spanair med 1 mellemlanding på udrejsen og 2 mellemlandinger på hjemrejsen. Mellemlandinger indebærer især på hjemrejsen en ret lang rejsetid, men det er det bedste bud på ruten Århus-Barcelona.

Flybilletter til Barcelona fra Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 2.283 kr.
Mellemlandinger: 1 og 2 (København og Madrid/København)
Rejsetid: 4:55 t. og 8:35 t.
Flyselskab: SAS og Spanair

Flybilletten til Barcelona fra Aalborg er stort set indentisk med flybilletten til Barcelona fra Århus. Flybilletten fra Aalborg er dog en anelse billigere og har lidt kortere rejsetid.

Få overblikket over vores undersøgelser af flybilletter til europæiske storbyer i november.

Bestil flybilletterne til Barcelona hos Travelstart.dk og Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar