lørdag den 9. august 2008

Flybilletter til Madrid i November

Her til aften undersøger vi priserne på flybilletter til Madrid med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg. Flybilletterne til Madrid er alle med afrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november.

Nedenstående viser vi de billigste og bedste flybilletter til Madrid. Efter at have vist flybilletterne til Madrid, kommenterer vi på flybilletterne.

Flybilletter til Madrid fra København
Spanair.com
Pris: 1.589 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Rejsetid: 3:20 t./3:10 t.
Flyselskab: Spanair

Den billigste flybillet til Madrid fra København, kan købes billigst direkte hos Spanair. Med Spanair flyves der direkte til og fra Madrid. Spanair er den klart billigste løsning til Madrid og rejsetiden kan ikke gøres kortere end de direkte flyvninger til Madrid.

Flybilletter til Madrid fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 1.656 kr.
Mellemlandinger: 1 (München og Frankfurt)
Rejsetid: 6:40 t./5:15 t.
Flyselskab: Lufthansa og Spanair

Der er ikke nogle direkte flybilletter til Madrid fra Billund, derfor er ovenstående flybillet til Madrid med 1 mellemlanding hver vej det bedste bud. Med Lufthansa og Spanair mellemlandes der i hhv. München og Frankfurt på ud- og hjemrejsen. Mellemlandingerne betyder selvfølgelig en lidt længere rejsetid end det vi ser fra København.

Heldigvis er prisen på flybilletten til Madrid fra Billund næsten lige så billig som flybilletterne til Madrid fra København. Vi synes bestemt at prisen på 1.656 kr. er meget fornuftig for en flybillet til Madrid.

Flybilletter til Madrid fra Århus
Supersaver.dk
Pris: 2.000 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 8:05 t./6:45 t.
Flyselskab: SAS og Spanair

Fra Århus er rejsetiden til Madrid lidt længere sammenlignet med rejsetiden fra Billund. Prisen på flybilletten til Madrid fra Århus er også en anelse dyrere end flybilletterne fra København og Billund. Priserne på flybilletterne til Madrid fra Århus er dog langt fra urimelige, som vi så i undersøgelsen af flybilletter til Rom.

Flybilletter til Madrid fra Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 2.000 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 5:00 t./9:55 t.
Flyselskab: SAS og Spanair

Flybilletten til Madrid fra Aalborg koster det samme som fra Århus, og den samlede rejsetid adskiller sig kun med 10 min. Hjemturen fra Madrid til Aalborg er dog noget drøj - 10 timers rejse fra Madrid er noget langt. Prisen på flybilletten til Madrid er dog nogenlunde fornuftig.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Madrid.

Bestil flybilletterne til Madrid hos Spanair.com, Travelstart.dk eller Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar