tirsdag den 12. august 2008

Flybilletter til København

Efter at have hele verden rundt, undersøger vi nu priserne på flybilletter til København fra Billund, Århus og Aalborg. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til København i uge 42 (skolernes efterårsferie), og forventer derfor at priserne på flybilletterne til København ligger lidt højere end vi har set i tidligere undersøgelser.

Helt nøjagtigt er de undersøgte flybilletter til København med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 18. oktober.

Flybilletter til København fra Billund
Cimberair.dk
Pris: 1.015 kr.
Rejsetid: 0:50 t.
Flyselskab: Cimber Air

De billigste flybilletter til København fra Billund købes direkte hos Cimberair.dk. Flybilletterne til København med Cimber Air koster 1.015 kr., hvilket er en anelse dyrere end de priser vi har set tidligere. Med en rejsetid på kun 50 min., mener vi dog stadigvæk at det er meget attraktivt alternativ til tog, bus og bilrejse.

Flybilletter til København fra Århus
Supersaver.dk
Pris: 687 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: SAS

Supersaver tilbyder den billigste flybillet til København fra Århus. Flybilletten med SAS til København koster 687 kr., hvilket er det samme prisniveau som vi har set i de tidligere undersøgelser af flybilletter til København.

Flybilletter til København fra Aalborg
Sterling.dk
Pris: 597 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Sterling

Flybilletten til Aalborg fra København købes billigst hos Sterling. Flybilletten til København koster kun 597 kr., hvilket er en rigtig god pris, især set i lyset af at der er tale om højsæson.

Flybilletterne til København fra både Århus og Aalborg anser vi som meget attraktive. Sammenholdes de med andre transportformer til København fra disse byer, anser vi flybilletterne til København som værende særdeles attraktive.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter Danmark og læs også om flybilletter til København fra Sønderborg og Rønne.

Bestil de billigste flybilletter til København hos Cimberair.dk fra Billund, og Supersaver.dk fra Århus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar