mandag den 19. januar 2009

Billige Flybilletter til Oslo

I seneste indlæg fandt vi billige flybilletter til Stockholm og her sidst på eftermiddagen har vi fundet de billigste flybilletter til Oslo. Flybilletterne til Oslo har samme rejsedatoer som flybilletterne til Stockholm, på den måde har vi mulighed for at sammenligne priserne på flybilletter til de Skandinaviske hovedstæder.

De billige flybilletter til Oslo er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni. Så flybilletterne til Oslo, og de andre Skandinaviske hovedstæder, er fundet med tanke på at holde en forlænget weekend. Vi kender ikke voldsomt meget til Oslo, men har primært hørt gode ting om byen, hvis havnefront efter sigende skulle have udviklet sig voldsomt de seneste år.

Den billigste flybillet til Oslo, fandt vi hos Norwegian, hvor flybilletten til Oslo koster 733 kr. Vi har efterhånden skrevet hvad vi skulle omkring Norwegian, men vi må anerkende at de er billige. Da de både tilbyder den billigste flybillet til Oslo og Stockholm.

Alternativet Norwegian, er en flybillet til Oslo med SAS. Flybilletten til Oslo med SAS købes billigst hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 870 kr. Flybilletten til Oslo med SAS kan naturligvis også købes på SAS egen hjemmeside, men her koster den billigste flybillet til Oslo 927 kr.

Prisforskellen på de to flybilletter til Oslo er ikke voldsom, og det er egentlig op til jeres præferencer at afgøre om en flybillet til Oslo med SAS er 137 kr. mere værd end en flybillet til Oslo med Norwegian.

Sammenligner vi priserne med flybilletterne til Stockholm, er Norwegians flybillet til Oslo 237 kr. dyrere end flybilletten til Stockholm. Den billigste flybillet til Stockholm med SAS koster 865 kr. og er dermed beskedne 5 kr. billigere end flybilletten til Oslo.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Oslo og om billige flybilletter til Stockholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar