onsdag den 21. januar 2009

Billige Flybilletter til Helsinki

I vores tur rundt i Skandinavien er vi nu kommet til Helsinki. Formålet med vores indlæg er at finde nogle gode og billige flybilletter til Helsinki. Flybilletterne til Helsinki er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni, således er der lagt op til en forlænget weekend i Helsinki.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Helsinki.

Den billigste flybillet til Helsinki fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Helsinki med Finnair koster 1.147 kr. Finnair har den seneste tid positioneret sig stærkt i Danmark, ved at sælge rigtigt billige flybilletter til Asien. Hvad vi ved af, er Finnair en godt flyselskab med en relativt ny flyflåde, så vi mener bestemt at en flybillet til Helsinki med Finnair lyder fornuftigt.

Som alternativ til Finnair, har vi valgt en flybillet til Helsinki med SAS. Hos SAS kan flybilletten til Helsinki bestilles for 1.348 kr., hvilket er 200 kr. dyrere end flybilletten med Finnair hos Supersaver.dk.

Vi synes ikke umiddelbart at der er nogen årsag til at betale 200 kr. mere for en flybillet til Helsinki med SAS. Det skal nævnes at SAS har flere afgange end Finnair, og dermed har I større udvalg i ud- og hjemrejse tidspunkter.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Helsinki.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar