torsdag den 22. januar 2009

Billige Flybilletter til Island

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Stockholm, Oslo og Helsinki, forsætter vi med vores Nordiske rundtur. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Island (Reykjavik). Flybilletterne til Island er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni.

Det skulle være rigtig billigt at opholde sig på Island i øjeblikket, omvendt har vi hørt at flybilletterne til Island er blevet markant dyrere end tidligere. Vi er spændte på om det er korrekt.

Vi har fundet den billigste flybillet til Island hos IcelandExpress, hvor flybilletten til Island koster 1.632 kr. Det synes vi bestemt ikke er dyrt for en flybillet til Island, det er trods alt en relativt lang flyvning.

Alternativet til IcelandExpress, har vi fundet hos Travelstart.dk, hvor en flybillet til Island med Iceland Air koster 1.694 kr. Prisforskellen på de to flybilletter til Island er nærmest ubetydelig, og vi vil rent faktisk anbefale jer at bestille flybilletten til Island hos Travelstart.dk. Det skyldes at afrejsetiderne med Iceland Air er meget bedre, og giver jer en længere rejse.

Vi har fået afkræftet at flybilletterne til Island skulle være blevet meget dyre, tvært imod må vi sige at det virkelig er lykkedes at finde nogle billige flybilletter til Island.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Island.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar