søndag den 1. juni 2008

Flybillet til Island - spar 447 kr.

Vi har længe talt om at holde 1 uges sommerferie på Island, bare for at opleve noget helt anderledes. Det eneste vi har oplevet på Island er en mellemlanding i Keflevik på vej til USA, og en tur til Den Blå Lagune i ventetiden. Landskabet er barskt men også meget smukt og da nogle af os godt kan lidt lidt vildt friluftsliv, kunne det være interessant for os.

Da vi helst vil til Island i sommerperioden, mere adventure agtige er vi ikke, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Island med udrejse d. 23. august og hjemrejse d. 30. august. Da der ikke er lang tid til august er vores frygt at priserne på flybilletterne til Island ligger lidt højt.

De 2 billigste flybilletter til Island kan bestilles her:

Icelandexpress.com
Pris: 1.388 kr.
Flyselskab: Iceland Express

GoLeif.dk
Pris: 1.835 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Prisforskel flybillet Island: 447 kr.

1.388 kr.!!! Det er hvad en flybillet til Island kan købes for, vi er meget overraskede over den lave pris. Vi havde forventet en pris der på minimum var dobbelt så høj. Nu skal vi helt sikkert til Island.

Iceland Express tilbyder flybilletten til Island 447 kr. billigere end Iceland Air, det er egentlig ikke så overraskende, omend vi havde forventet at prisforskellen var lidt mindre. Om der er stor forskel i kvaliteten på de to flyselskaber er vi ikke klar over, men vi forventer at kunne vurdere kvaliteten af Iceland Express, når nogle af os har været på Island i august.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Reykjavik her.

Bestil den billige flybillet til Island hos Iceland Express.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar