mandag den 2. juni 2008

Flybillet til Malaga

Vi elsker Spanien og bloggen bærer nok lidt præg af det, i hvert fald er undersøgelser af flybilletter til Spanien noget overrepræsenteret her. Det fortsætter de så med at være, da vi i dag undersøger priserne på flybilletter til Malaga med afrejse fra hhv. København og Billund.

Undersøgelsen af flybilletterne til Malaga foretages på flybilletter med udrejse d. 3. oktober og hjemrejse d. 10. oktober. Først undersøger vi priserne på flybilletter til Malaga fra Billund, for derefter at undersøge priserne på flybilletter til Malaga fra København.

De billigste flybilletter til Malaga fra Billund bestilles her:

Sterling.dk
Pris: 2.604 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 2.701 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet Billund-Malaga: 97 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Malaga fra Billund, og er 97 kr. billigere end Supersaver. Da begge udbydere tilbyder identiske flybilletter til Malaga, er det helt oplagt at bestille flybilletten til Malaga fra Billund direkte hos Sterling.

De billigste flybilletter til Malaga fra København kan bookes her:

Travelstart.dk
Pris: 1.537 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Spanair

Flyprice.dk
Pris: 1.969 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Iberia

Prisforskel flybillet København-Malaga: 432 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Malaga fra København. Der er flere udbydere der tilbyder samme flybillet til Malga med Spanair marginalt billigere end Supersaver, men vi har valgt at vi en flybillet til Malaga med Iberia i stedet.

Flybilletten til Malaga hos Travelstart er 432 kr. billigere end den flybillet Flyprice tilbyder med Iberia. Begge flyvninger er direkte så rejsetiden er stort set identiske, så derfor kommer det ikke til at have nogen indflydelse på valget af udbyder. Det eneste der reelt er forskellen mellem de to udbydere er de flyselskaber der flyves med.

Efter vores overbevisning er der ikke nogen nævneværdig forskel mellem de to spanske flyselskaber - slet ikke en der gør at vi vil betale 432 kr. mere for flybilletten til Malaga.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Malaga fra hhv. Billund og København, er det ca. 1.000 kr. billigere at flyve fra København. Det skyldes givetvis at der er 3 flyselskaber der flyver direkte fra København, mens det kun er Sterling der flyver direkte fra Billund.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Malaga.

Book den billigste flybillet København-Malaga hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar