søndag den 1. juni 2008

Flybillet til Kreta i September

I dag undersøger vi priserne på flybilletter til en meget klassisk charterdestination, Kreta. Her på redaktionen rejser vi ikke meget til Grækenland, men som skrevet andetsteds, holder vi primært vores middelhavsferier i Spanien. Vi har dog alle været på Kreta, som i virkeligheden er en smuk ø når først man kommer væk fra Heraklion, Chania og din andre større charterdestinationer på Kreta.

Vi holder altid solferie i efteråret eller vinteren og derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Kreta i starten af september. Her er der helt sikkert stadigvæk meget varmt og sommerligt på Kreta, men vejret i Danmark sandsynligvis nærmer sig det elendige. De flybilletter vi har undersøgt til Kreta, har udrejse d. 6. september og hjemrejse d. 13. september, således opnåes en hel uge med sol, strand og hvad man nu har lyst til på Kreta.

De 2 billigste flybilletter til Kreta bookes her:

Sterling.dk
Pris: 3.398 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

GoLeif.dk
Pris: 3.431 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Olympic Airways

Prisforskel flybilletter til Kreta: 33 kr.

Der er ikke den store prisforskel mellem Sterling og GoLeifs flybilletter til Kreta. Sterling er beskedne 33 kr. billigere end GoLeif. Den store forskel ligger i rejsetiden, hvor turen direkte til Kreta med Sterling tager 4 timer, tager turen til Kreta med Olympic Airways 10 timer og indebærer 2 mellemlandinger hver vej.

Sagen er ret klar, flybilletten til Kreta skal naturligvis bookes hos Sterling, med mindre man synes rejsens højdepunkt er at flyve til og fra Kreta.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Athen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar