onsdag den 28. maj 2008

Flybilletter til London i Juli

London er en af vores mange favorit storbyer, en opfattelse vi deler med rigtig mange danskere, og derfor laver vi ofte undersøgelser af priserne på flybilletter til London, således også i dag. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til London fra København, Århus, Aalborg og Billund.

Vi lægger op til at bruge en forlænget weekend i London, således har alle de undersøgte flybilletter til London udrejse d. 24. juli og hjemrejse d. 27. juli. Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de 2 billigste flybilletter til London fra København, Århus, Aalborg og Billund.

Book de billigste flybilletter København-London her:
EasyJet.com
Pris: 791 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.268 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet København-London: 477 kr.

Flybilletten København-London kan bestilles billigst hos EasyJet, hvilket er som det plejer. Den eneste årsag til at bestille flybilletten hos Sterling frem for EasyJet, er at Gatwick er en meget bedre ankomst lufthavn for jer end Stansted. Det er ikke tilfældet hvis I skal bo nogenlunde centralt i London, da rejsetiden til central London ikke adskiller sig markant de to lufthavne imellem.

Bestil de billigste flybilletter Århus-London her:
RyanAir.com
Pris: 642 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Stansted Airport
Flyselskab: RyanAir

BudJet.dk
Pris: 2.268 kr.
Mellemlanding: 1
Ankomst Lufthavn: Heathrow
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybillet Århus-London: 1.626 kr.

På ruten Århus-London er der ikke meget diskussion, flybilletten til London skal bestilles hos RyanAir. Udover at være 1.626 kr. billigere end flybilletten til London med SAS, er flyvningen til London med RyanAir en direkte flyvning. Det betyder at flybilletten til London med RyanAir har en markant kortere rejsetid og er samtidig meget billigere.

Køb de billigste flybilletter Aalborg-London her:
Sterling.dk
Pris: 1.328 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 1.447 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet Aalborg-London: 119 kr.

De to billigste flybilletter til London er begge med Sterling Airways. Den eneste forskel er at flybilletten til London med Sterling kan købes 119 kr. hos Sterling end den kan hos Travellink.dk. Anbefalingen er naturligvis at flybilletten Aalborg-København købes direkte på Sterling.dk.

Book de billigste flybilletter Billund-London her:
RyanAir.com
Pris: 806 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

Sterling.dk
Pris: 1.418 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet Billund-London: 608 kr.

Den billigste flybillet til London fra Billund bestilles direkte hos RyanAir på RyanAir.com. Flybilletten til London med RyanAir er hele 608 kr. billigere end Sterlings flybillet til London fra Billund. Som det var tilfældet på ruten København-London, skal flybilletten til London udelukkende bestilles hos Sterling såfremt ankomst i Gatwick gør rejsetiden markant kortere end ved ankomst i Stansted.

RyanAir er billigst på to af de undersøgte ruter til London, mens Sterling og EasyJet er billigst på hver deres rute til London. Flybilletterne til London i juli fra Danmark skal helt klart bestilles hos lavprisselskaberne, da de er suværent billigst.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London her!
De billigste flybilletter til London bestilles på RyanAir.com el. EasyJet.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar