mandag den 26. maj 2008

Flybilletter i Danmark

Vi undersøger løbende priserne på indenrigs flybilletter i Danmark. I dag vælger vi at undersøge priserne på de 3 største indenrigsruter i Danmark. Det betyder at vi undersøger priserne på flybilletter Købenavn-Århus, Århus-København, København-Aalborg, Aalborg-København, København-Billund og Billund-København.

De indenrigs flybilletter vi undersøger i dag, har alle udrejse d. 16. august og hjemrejse d. 23. august. Udover at vise hvilken udbyder der tilbyder de billigste flybilletter på ruterne, er vi også interesserede i at vide om der er prisforskel på om man flyver fra København eller Jylland.

Nedenstående vises de billigste flybilletter på alle 3 ruter, både med udrejse fra København, Århus, Aalborg og Billund. Vi viser udelukkende den billigste udbyder på hver rute.

Billigste Flybillet København-Århus
Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Billigste Flybillet Århus-København
Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybillet København-Århus, Århus-København: 0 kr.

De billigste flybilletter København-Århus eller Århus-København købes begge hos Supersaver, og prisen er den samme uanset om der flyves fra København eller Århus. Vi synes prisen på flybilletterne København-Århus og Århus-København er yderst rimelige, og de må give DSB hård konkurrence på togdriften.

Billigste Flybillet København-Aalborg
Travelstart.dk
Pris: 657 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Billigste Flybillet Aalborg-København
Travelstart.dk
Pris: 657 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel flybillet København-Aalborg, Aalborg-København: 0 kr.

Heller ikke på København-Aalborg og Aalborg-København er der nogen prisforskel. Flybilletterne på denne rute købes i begge tilfælde hos Travelstart til 657 kr. - en pris der er meget rimelig og yderst konkurrencedygtig ift. andre transportformer.

Billigste Flybillet København-Billund
Travelstart.dk
Pris: 1.373 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Billigste Flybillet Billund-København
Travelstart.dk
Pris: 1.224 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel flybillet København-Billund, Billund-København: 149 kr.

Igen er Travelstart den billigste udbyder af flybilletter begge veje. I modsætning til de to andre ruter er der rent faktisk prisforskel. Således er der 149 kr. billigere at bestille flybilletten ud af Århus sammenlignet med at bestille den ud af København. Altså kan det i dette tilfælde bedst betale sig at skulle fra Billund til København og ikke omvendt.

Flybilletterne København-Billund og Billund-København, er markant dyrere end på de 2 andre indenrigsruter, hvilket måske kan undre lidt, idet Billund er den klart største af de 3 jyske lufthavne.

Samlet set må priserne på indenrigs flybilletter i Danmark anses som værende yderst rimelige. For år tilbage var priserne meget lidt konkurrence dygtige sammenlignet med andre transportformer, hvilket i høj grad har ændret sig.

Læs vores seneste undersøgelse om flybilletter i Danmark her.
Bestil de billigste indenrigs flybilletter i Danmark hos Travelstart.dk og Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar