lørdag den 14. juni 2008

Flybilletter til Helsinki 1.462kr.

Finland er efter manges overbevisning det glemte land i Skandinavien. Kulturen og ikke mindst sproget adskiller sig markant fra de andre Skandinaviske lande. Det vi glemmer er at Helsinki er blevet en storby af internationalt format, der minimum er på linie med København, Stockholm og Oslo. I arbejdssammenhæng er vi ofte i Stockholm og Helsinki, og vi kan kun anbefale jer at besøge begge byer.

Det giver sig selv at Helsinki skal besøges i løbet af sommeren. Derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Helsinki med udrejse d. 21. august og hjemrejse d. 24. august. Undersøgelsen af flybilletter til Helsinki, viser de 2 billigste udbydere af flybilletter til Helsinki samt vores anbefaling.

Travelstart.dk
Pris: 1.462 kr.
Flyselskab: Finnair

MrJet.dk
Pris: 1.477 kr.
Flyselskab: Finnair

Prisforskel flybilletter til Helsinki: 15 kr.

Flybilletterne til Helsinki er overraskende billige. Vi havde forventet at flybilletterne havde kostet et par hundrede kroner mere, men det er bare positivt. Der er rigtig mange udbydere af flybilletter til Helsinki og prisforskellen er ikke særlig stor.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Helsinki og er beskedne 15 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Da de udbudte flybilletter til Helsinki er identiske, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletterne til Helsinki hos Travelstart.

Foretrækker I at flyve med SAS frem for Finnair, koster den billigste flybillet til Helsinki med SAS 1.544 kr. Flybilletten til Helsinki med SAS bestilles direkte på SAS egen hjemmeside.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til Helsinki her.

Bestil de billigste flybilletter til Helsinki hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar