lørdag den 17. januar 2009

Billige Flybilletter til Stockholm

Det er efterhånden længe siden vi har skrevet om flybilletterne til byer i vores nordiske nabolande. Derfor har vi kigget lidt på flybilletter til Stockholm i slutningen af juni. Lad os bare afsløre at vi har fundet nogle meget billige flybilletter til Stockholm. De beskrevne flybilletter til Stockholm er med udrejse d. 25 juni og hjemrejse d. 28. juni.

Den billigste flybillet til Stockholm hos Supersaver.dk, hvor flybilletten med Norwegian koster 496 kr. Vi har tidligere skrevet lidet flatterende om Norwegian, og de holdninger har vi stadigvæk, men flybilletten til Stockholm med Norwegian er stadigvæk meget billig.

Som alternativ til den billigste flybillet til Stockholm med Norwegian, har vi valgt en flybillet til Stockholm med SAS. Den billigste flybillet til Stockholm med SAS, kan købes hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Stockholm koster 865 kr.

Flybilletten til Stockholm med SAS er altså små 400 kr. dyrere end flybilletten til Stockholm med Norwegian. Vi kommer ikke udenom at anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Stockholm med Norwegian hos Supersaver.dk, vores holdning til Norwegian til trods.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Stockholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar