torsdag den 15. januar 2009

Flybilletter til Malaga i Maj

Vi har efterhånden skrevet det mange gange på denne blog, men vi er vilde med Spanien og især Sydspanien. Derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Malaga i Sydspanien. Flybilletterne til Malaga er med udrejse d. 9. maj og hjemrejse d. 17. maj. Der er længe siden vi har undersøgt priserne på flybilletter til Malaga, og vi er derfor meget spændte på prisniveauet.

Den billigste flybillet til Malaga fandt vi hos Transavia.com til 1.532 kr. (205,56€). Flybilletten til Malaga med Transavia er direkte og vi synes at 1.532 kr. for en flybillet til Malaga er meget rimelig. Vi kender ikke Transavia særlig godt, men det er en relativt kort flyvetur, og bare vi kommer hurtigt frem til Malaga, er vi glade.

Alternativet til Transavia fandt vi hos Supersaver.dk, der tilbyder en direkte flybillet til Malaga med Spanair/SAS på udrejsen og Cimber Sterling hjem. Flybilletten til Malaga hos Supersaver.dk koster 2.173 kr., hvilekt er 641 kr. dyrere end Transavia.

Vi ville absolut vælge den billigste flybillet til Malaga med Transavia, da vi ikke rigtig ser nogen grund til at betale de 641 kr. ekstra for at flyve med Spanair og Cimber Sterling. Det er en kort flyrejse og komforten er efter hvad vi ved ikke fantastisk hos nogle af de nævnet flyselskaber.

Senst vi undersøgte priserne på flybilletter til Malaga, kostede den billigste direkte flybillet til Malaga med Sterling 2.416 kr. Altså er flybilletten til Malaga med Transavia små 1.000 kr. billigere end ved seneste undersøgelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar