mandag den 12. januar 2009

Flybilletter til Paris i Maj

Vi har ikke, som tidligere, en fast plan for hvilke destinationer vi kommer til at skrive om i den kommende tid. Det bliver derfor lidt impulsivt og kommer til at variere meget fra dag til dag, men det gør jo kun det hele sjovere, mere dynamisk og uforudsigeligt.

I dag havde vi lyst til at skrive om flybilletter til Paris, den evigt romantiske franske hovedstad. Flybilletterne til Paris er med udrejse d. 6. maj og hjemrejse d. 10. maj. Årsagen til at vi har valgt flybilletter til Paris i starten af maj, er at vi forventer at vejret er godt og dejlig forsommeragtigt på det tidspunkt.

Den billigste flybillet til Paris på de valgte rejsedatoer, har vi fundet hos Supersaver.dk, der tilbyder en flybillet til Paris Orly med Norwegian til 774 kr. Transporttiden til Paris centrum fra Paris Orly er kun 25 min., så på trods af at det er Norwegian, er det nok ikke så tosset at flyve med Norwegian til Paris Orly.

Skulle i have en præference for at flyve med SAS eller at ankomme i Charles de Gaulle lufthavnen, kan den billigste flybillet til Paris med SAS til Charles de Gaulle købes hos Travelstart.dk. Flybilletten til Paris hos Travelstart.dk koster 1.313 kr., hvilket vi synes er rimeligt nok for en direkte flybillet til Paris.

Vi foretrækker helt klart at flyve med SAS frem for Norwegian, der er dog 2 gode grunde til at vælge flybilletten til Paris med Norwegian. 1) flybilletten til Paris med Norwegian er ca. 550 kr. billigere og 2) rejsetiden til centrum fra Paris Orly lader til at være 20 minutter kortere end fra Paris Charles de Gaulle.

Vi har fundet de to mest interessante flybilletter til Paris, nu er det op til jer at vælge hvilken flybillet til Paris der passer jer bedst. Uanset jeres valg, ønskes I en rigtig dejlig tur til Paris!

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Paris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar