onsdag den 10. september 2008

Flybilletter til Malaga, Spanien

Vi har tidligere foretaget en del undersøgelser af priserne på flybilletter til Malaga. Denne gang undersøger vi priserne på flybilletter til Malaga, som en del af vores samlede undersøgelse af flybilletter til Spanien.

Flybilletterne til Malaga er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts, og priserne på flybilletterne til Malaga er undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Malaga fra København
Travelstart.dk og Supersaver.dk
Pris: 1.849 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 5:15 t./5:40 t.
Flyselskab: Iberia

Sterling.dk
Pris: 2.416 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 3:55 t./3:50 t.
Flyselskab: Sterling

De billigste flybilletter til Malaga kan købes hos Travelstart.dk og Supersaver.dk. I bestillingen står der at der er tale om en direkte flybillet til Malaga, men rejsetiden på ca. 5½ hver vej indikerer at der er 1 mellemlanding hver vej. Rejsetiden tyder på at der ikke skal skiftes fly på vejen til Malaga, men at der er touch down i Madrid på vejen.

Flybilletten til Malaga med Sterling er direkte og rejsetiden er ca. 4 timer hver vej. Samlet set er rejsetiden til Malaga med Sterling 3 timer kortere end med Iberia, men flybilletten til Malaga med Sterling er også 567 kr. dyrere.

Hvorvidt i foretrækker den ene eller den anden flybillet til Malaga, er udelukkende et spørgsmål om hvilken pris i har på den ekstra rejsetid. For os er det hip som hap, og vi kunne vælge begge to, lidt afhængig af humør og formål.

Flybilletter til Malaga fra Billund
Travellink.dk
Pris: 2.938 kr.
Mellemlanding: 1/2 (München ud og Madrid og Københanvn hjem )
Rejsetid: 6:15 t./10:05 t.
Flyselskab: Lufthansa og SAS

Travellink.dk tilbyder den bedste flybillet til Malaga fra Billund. Vi synes dog hverken at prisen eller rejsetiden er særlig attraktiv, og vil derfor råde jer til at bestille flybilletten til Malaga fra Aalborg, hvor en direkte flybillet til Malaga med Sterling koster 2.198 kr.

Læs alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletten til Malaga hos Travelstart.dk, Supersaver.dk eller Travellink.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar