onsdag den 10. september 2008

Flybilletter til Zaragoza, Spanien

Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Zaragoza, Spaniens femte størst by. Flybilletterne til Zaragoza er alle med afrejse d. 21. marts. og hjemrejse d. 28. marts. Vi har undersøgt priserne på flybilletterne til Zaragoza fra både København og Billund, for at afdække rejsende fra både Øst- og Vestdanmark.

Få overblik over undersøgelserne af flybilletter til Spanien.

Flybilletter til Zaragoza fra København
GoLeif.dk
Pris: 2.961 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Rejsetid: 3:55 t./7:45 t.
Flyselskab: Iberia

GoLeif.dk tilbyder den suværent billigste flybillet til Zaragoza fra København. Da flybilletten hos GoLeif.dk med Iberia samtidig er flybilletten med den korteste rejsetid til Zaragoza, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Zaragoza hos GoLeif.dk

Prisen på flybilletten til Zaragoza synes vi ligger lidt højt, men det er primært fordi vi sammenligner med priserne på flybilletter til Madrid og Barcelona. Vi må dog bare erkende at Zaragoza er en meget mindre destination, med færre flyafgange end de to storbyer, og derfor er prisniveauet en anelse højere.

Flybilletter til Zaragoza fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 7.442 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Madrid)
Rejsetid: 10:25 t./14:40 t.
Flyselskab: KLM og Iberia

Ovenstående flybillet til Zaragoza er den billigste vi har kunnet finde når flybilletten til Zaragoza skal bookes sammenhængende. Det giver dog absolut ingen mening at en flybillet til Zaragoza fra Billund skal kost 7.442 kr.

Derfor vil vi anbefale jer at bestille en flybillet til Barcelona Girona Airport med Ryan Air, leje en bil i Girona Airport og køre de ca. 300 km. til Zaragoza. Flybilletten til Barcelona med Ryan Air koster 867 kr., jf. vores undersøgelse af flybilletter til Barcelona.

Vælger i den løsning sparrer i 6.575 kr. pr. flybillet og rejsetiden bliver kortere. Hvis I lejer en Audi A4 eller lignende hos Avis.com i Girona Airport, koster billejen fra d. 21.-28. marts 2.250 kr. med fri kilometer. Skulle I have behov for at leje GPS for at finde vej til Zaragoza fra Barcelona og tilbage, skulle der vist stadigvæk være penge i budgettet til det!

Ryan Air og Avis løsningnen sparrer jer for mange penge og gør jeres rejsetid markant kortere.

Bestil flybilletten til Zaragoza fra København hos GoLeif.dk.

Bestil flybilletten til Barcelona fra Billund hos RyanAir.com og billejen i Girona Airport hos Avis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar