mandag den 8. september 2008

Flybilletter til Barcelona, Spanien

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, med at finde de bedste og billigste flybilletter til Barcelona. Flybilletterne til Barcelona er med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at servicere flest mulig, har vi undersøgt priserne på flybilletterne til Barcelona med afrejse fra både København og Billund.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Flybilletter til Barcelona fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.689 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 5:20 t./6:40 t.
Flyselskab: Spanair

Sterling.dk
Pris: 2.766 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:00 t./2:55 t.
Flyselskab: Sterling

De billigste flybilletter til Barcelona købes hos Travelstart, hvor flybilletten til Barcelona koster 1.689 kr. Flybilletten til Barcelona med Spanair indebærer 1 mellemlanding i Frankfurt, hvilket naturligvis gør rejsetiden lidt længere end ved direkte flyvninger til Barcelona.

Den billigste direkte flybillet til Barcelona er imidlertid 1.077 kr. dyrere end flybilletten med Spanair. Godt nok er den samlede rejsetiden hver vej med Sterling, men en besparelse på små 1.100 kr. for samlet 6 timers længere rejsetid mener vi bestemt er rimeligt. Vi ville derfor helt klart vælge at flybilletten til Barcelona med Spanair.

Flybilletter til Barcelona fra Billund
RyanAir.com
Pris: 867 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvning til Girona Airport
Rejsetid: 2:25 t./2:25 t.
Flyselskab: RyanAir

Flybilletten til Barcelona fra Billund skal indiskutabelt bestilles hos RyanAir.com. Flybilletten til Barcelona er ½-pris af nærmeste konkurrent, hvor flyvningen, i modsætning til Ryan Air, indebærer 1 mellemlanding.

Ryan Air lander i Barcelona Girona Airport som ligger 1:10 timer udenfor Barcelona med bus. Busbilletten fra Girona til det centrale Barcelona koster €12 hver vej eller €21 for en returbillet. På trods af busturen bliver den samlede rejsetid stadigvæk 6 timer kortere end en flybillet til Barcelona med 1 mellemlanding.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletterne til Barcelona fra København hos Travelstart.dk og bestil flybilletten til Barcelona fra Billund hos RyanAir.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar