tirsdag den 9. september 2008

Flybilletter til Sevilla i Spanien

Som den fjerde destination i vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, undersøger vi her til morgen priserne på flybilletter til Sevilla. Vi har allerede undersøgt priserne på flybilletter til Madrid, Barcelona og Valencia, og kommer udover Sevilla, til at undersøge priserne på 4 andre storbyer i Spanien.

Flybilletterne til Sevilla, er som alle den andre undersøgte flybilletter til Spanien, med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. Priserne på flybilletterne til Sevilla bliver vist med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Sevilla fra København
Supersaver.dk
Pris: 2.371 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Rejsetid: 7:05 t./7:45 t.
Flyselskab: Iberia

Den billigste flybillet til Sevilla med den korteste rejsetid bestilles hos Supersaver.dk. Flybilletten med Iberia til Sevilla hos Supersaver.dk, indebærer 1 mellemlanding i Madrid hver vej. Den uundgåelige mellemlanding betyder at den samlede rejsetid bliver en anelse længere end man kunne ønske, men der er ingen hurtigere alternativer.

Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Sevilla med Iberia, men Supersaver.dk er 90 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Derfor anbefaler vi naturligvis at I bestiller flybilletten til Sevilla hos Supersaver.dk.

Flybilletter til Sevilla fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.880 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Madrid)
Rejsetid: 10:25 t./11:30 t.
Flyselskaber: Iberia og KLM

Ovenstående flybillet til Sevilla fra Billund er helt gakgak, men den billigste flybillet til Sevilla man kan booke sammenhængende. Da det slet ikke giver nogen mening, foreslår vi jer følgende:

Bestil flybilletten til Sevilla fra København og book derefter nedenstående flybillet fra Billund til København.

Rejsefeber.dk
Pris: 1.044 kr.
Ankomst København: 21. marts kl. 13:35
Afrejse København: 28 marts kl. 17:35
Flyselskab: Cimber Air

Flyet til Sevilla fra København flyver d. 21. marts kl. 16:00 og flyet fra Sevilla til København ankommer d. 28 marts kl. 15:10, så I har rigelig tid til at få checket ind.

Med denne lidt omstændige bestilling af flybilletten til Sevilla, bliver prisen på flybilletten til Sevilla på 3.415 kr. Hvilket er 3.465 kr. billigere end flybilletten til Sevilla med GoLeif.dk.

Vi vil derfor anbefale jer den sidste men lidt mere besværlige løsning, der er trods alt en besparelse på ca. 3.500 kr.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletterne til Sevilla hos Supersaver.dk og Rejsefeber.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar