mandag den 8. september 2008

Flybilletter til Valencia, Spanien

Undersøgelserne af flybilletter til Spanien i marts 2009 fortsætter med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Valencia. Flybilletterne til Valencia, Spaniens 3. største by, er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at fordele sol og vind lige i Danmark, har vi undersøgt flybilletterne til Valencia med afrejse fra både København og Billund.

Se alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Flybilletter til Valencia fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.267 kr.
Mellemlandinger: 1 (München)
Rejsetid: 7:00 t./5:25 t.
Flyselskab: Spanair

Der er desværre ingen flyselskaber der flyver direkte til Valencia fra København. Derfor har vi fundet ovenstående flybillet, der er billigst og tilbyder en fornuftigt rejsetid, når nu der skal være 1 mellemlanding.

Flybilletten til Valencia med Spanair indebærer 1 mellemlanding i München både på ud- og hjemrejsen- Prisen på flybilletten til Valencia er nogenlunde fornuftig, og hvad der må forventes når der ikke er nogle lavprisselskaber der flyver på ruten.

Alle udbyderne tilbyder flybilletten til Valencia med Spanair, men Supersaver.dk og Travelstart.dk, tilbyder flybilletten billigst.

Flybilletter til Valencia fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 2.297 kr.
Mellemlandinger: 1/2 (München ud og Madrid og Frankfurt hjem)
Rejsetid: 6:20 t./9:00 t.
Flyselskab: Spanair

Fra Billund er der heller ikke nogle direkte flybilletter til Valencia. Den bedste flybillet til Valencia fra Billund, målt på pris og rejsetid, er ovenstående flybillet med Spanair.

Flybilletten til Valencia indebærer 1 mellemlanding på udrejsen og 2 mellemlandinger på hjemrejsen. Mellemlandingerne gør at især hjemrejsen bliver noget lang, men efter 1 uge i solen går det nok.

Sammenlignet med flybilletten fra København er flybilletten til Valencia kun 3 kr. dyrere, mens den samlede rejsetid er ca. 3 timer længere.

Bestil flybilletterne til Valencia hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar