fredag den 12. september 2008

Flybilletter til Las Palmas, Spanien

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Spanien med at finde de billigste flybilletter til Las Palmas på Gran Canaria. Flybilletterne til Las Palmas bliver undersøgt med afrejse fra både København og Billund, og flybilletterne er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts.

Flybilletter til Las Palmas fra København
Sterling.dk
Pris: 3.236 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 5:30 t./5:05 t.
Flyselskab: Sterling

Flybilletten til Las Palmas med Sterling er direkte, og det gør rejsetiden helt optimal. Vi synes dog at flybilletten til Las Palmas med Sterling er for dyr. For 2.000 kr. mere kan I bestille en charterrejse, hvor I kommer til at få et rigtig godt hotel i Las Palmas.

Flybilletter til Las Palmas fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 2.804 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Barcelona ud og Madrid/Frankfurt hjem)
Rejsetid: 12:40 t./10:25 t.
Flyselskaber: Lufthansa, SAS og Spanair

Flybilletten til Las Palmas, Gran Canaria er ikke voldsomt dyr, men rejstiden er forfærdelig. Skal I til Gran Canaria på ferie, vil vi derfor helt klart anbefale jer at bestille en charterrejse til Las Palmas, Gran Canaria, Spanien. Hos StarTour.dk kan I eksemelvis bestille fly + 4-stjernet hotel ved vandet for 2 personer med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts for 10.986 kr. For nogle få ekstra kroner, er I sikret et hotelværelse i Las Palmas med havudsigt.

De samme betragtninger gør sig i øvrigt gældende for jer der rejser fra København. Det kan bedre betale sig at købe en charterrejse til Las Palmas, end at bestille flybillet og hotel seperat.

Se alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Flybilletterne til Las Palmas kan bestilles hos Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar