lørdag den 13. september 2008

Flybilletter til Palma, Mallorca, Spanien

Vores undersøgelse af flybilletter til Palma på Mallorca, er den sidste i vores række af undersøgelser af flybilletter til Spanien. Flybilletterne til Palma, Mallorca er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at dække på Øst- og Vestdanmark er flybilletterne til Palma undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Palma, Mallorca fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.994 kr.
Mellemlanding: 1 (Madrid)
Rejsetid: 5:30 t./7:1o t.
Flyselskab: Iberia

AirBerlin.com
Pris: 2.520 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 3:05 t.
Flyselskab: Air Berlin

Vi har fundet to interessante flybilletter til Palma Mallorca. Flybilletten til Palma med Iberia hos Travelstart.dk, indebærer 1 mellemlanding hver vej. Flybilletten til Palma med Air Berlin er en direkte flybillet til Palma fra København.

Flybilletten til Palma med Iberia har, grundet mellemlandingen i Madrid, en samlet rejsetid der er 6½ time længere end flybilletten til Palma med Air Berlin. Flybilletten med Air Berlin koster 526 kr. mere end flybilletten til Palma med Iberia.

Ser vi på værdien af den sparrede rejsetid, koster hver time der bliver skåret i rejsetiden mindre end 100 kr., og vi ville helt sikkert være villige til at betale 526 kr. ekstre for at forkorte rejsetiden med 6½ time. Havde vi stadigvæk været på S.U., havde vi helt sikkert valgt den billigste flybillet til Palma og brugt de 526 kr. på sjov og løjer i Palma.

Flybilletter til Palma, Mallorca fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris:
1.760 kr.
Mellemlanding: 2 (Frankfurt/Barcelona ud og Madrid/Frankfurt hjem)
Rejsetid: 7:25 t./8:05 t.
Flyselskab: SAS og Spanair

Flybilletten til Palma, Mallorca fra Billund er ikke rigtig god, idet den indebærer 2 mellemlandinger hver vej. Heldigvis er der ikke den store ventetid når der mellemlandes, hvilket gør at rejsetiden til Palma ikke bliver helt urimlig.

Flybilletterne til Palma fra Billund koster 1.760 kr., hvilket vi mener er meget rimeligt. Alternativet til ovenstående flybilletter til Palma fra Billund er at bestille en charterrejse til Mallorca. I marts er vores bud at en charterrejse til Mallorca kan købes for 3.000-4.000 kr.

Få overblik over alle 8 undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletterne til Palma fra København hos Travelstart.dk el. AirBerlin.com.
Bestil flybilletterne til Palma fra Billund hos Supersaver.dk el. Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar