onsdag den 19. november 2008

Flybilletter København-Aalborg i Februar

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter København-Billund og Billund-København, fortsætter vi vores undersøgelser af flybilletter i Danmark. Her til aften har vi undersøgt priserne på flybilletter København-Aalborg. Vi forventer at ruten København-Aalborg vil være berørt af Sterlings konkurs, idet Sterling fløj på ruten.

De undersøgte flybilletter København-Aalborg er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse d. 21. februar. Vi viser de billigste flybilletter København-Aalborg, og vi priserne for de flyselskaber der flyber København-Aalborg.

Flybilletter København-Aalborg
Travelstart.dk
Pris: 714 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: SAS

Travellink.dk
Pris: 724 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 809 kr.
Rejsetid: 0:50 t.
Flyselskab: Cimber Air

De billigste flybilletter København-Aalborg Købes hos Travelstart.dk, hvor flybilletten København-Aalborg med SAS koster 714 kr. Det er 10 kr. billigere end Travellink.dk, der tilbyder en helt identisk flybillet.

Udover SAS flyver Cimber Air også på ruten. Flybilletten København-Aalborg med Cimber Air koster 809 kr., og er dermed små 100 kr. dyrere. Da rejsetiden samtidig er hele 5 minutter længere, anbefaler vi naturlivis at I bestiller flybilleten København-Aalborg med SAS hos Travelstart.dk.

Læs flere indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil Flybilletten København-Aalborg hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar