torsdag den 20. november 2008

Flybilletter København-Århus

Her til aften foretager vi den 5. undersøgelse af flybilletter i Danmark. Denne gang undersøger vi priserne på flybilletter København-Århus. Flybilletterne København-Århus er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse d. 21. februar.

Efter at have undersøgt priserne på flybilletterne København-Århus, sammenligner vi priserne med tidligere undersøgelser foretaget på samme flyrute.

Flybilletter København-Århus
Travelstart.dk
Pris: 692 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 694 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

Det lader til at SAS er det eneste flyselskab der flyver København-Århus. Der er mange udbydere der ligger i hård konkurrence på prisen. Den billigste udbyder af flybilletter København-Århus er dog Travelstart.dk, der er hele 2 kr. billigere end GoLeif.dk:-)

Sammenligner vi prisen med en undersøgelse af flybilletter København-Århus fra maj 2008, er flybilletten København-Århus nu 6 kr. dyrere end i maj. En prisstigning på mindre end 1% på flybilletten København-Århus, mener vi bestemt er til at overkomme.

Afslutningsvis synes vi det er værd at nævne, at Travelstart.dk i alle 5 undersøgelser af flybilletter i Danmark har været den billigste udbyder.

Læs flere indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet København-Århus hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar